Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Mini CV-ul

Mini CV-ul

Mini CV-ul

Mini CV-ul

Rapid si eficient, mini CV-ul este partenerul ideal pentru reusita. Un joc de seductie intr-un format mic.

Rolul mini CV-ului este de a usura munca angajatorului, fiind usor de citit. Un mini CV necesita multa originalitate. Mini CV-ul este foarte utilizat mai ales pentru job-uri din sectoare de activitate care presupun creativitate.

Mini CV-ul este un document folosit pentru reclama, de care voi trebuie sa profitati pentru a iesi in evidenta. O jumatate de pagina este suficienta pentru a construi un mini CV reusit.

In ceea ce priveste continutul unui mini CV, acesta nu este foarte usor de construit. Trebuie sintetizate competentele, experienta si proiectul voastru profesional cu un obiectiv precis: o lectura rapida. Este inutil sa faceti o enumerare a diferitelor job-uri, cel mai bine este sa le regrupati in etape mari ilustrand logica generala a parcursului vostru.

Ideea unui mini CV nu este de a copia cuvant cu cuvant informatiile din CV-ul clasic. Mini CV-ul trebuie sa contina informatiile esentiale despre voi si despre ce ati facut si ce vreti sa faceti. Sunteti liberi sa structurati mini CV-ul vostru cum doriti, in acest fel dand dovada de creativitate.

Trebuie mentionat ca mini CV-ul nu trebuie folosit pentru a inlocui un CV traditional ci numai in situatiile in care angajatorul specifica acest lucru si in cazurile in care vreti sa oferiti o minima descriere a voastra pentru ca apoi sa urmeze candidatura voastra completa.Mai multe despre "Mini CV-ul ":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Va recomandam: Mini CV-ul

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania