Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Inmanarea personala a CV-ului

Inmanarea personala a CV-ului

Inmanarea personala a CV-ului: este o idee buna?

Inmanarea personala a CV-ului

Va intrebati daca este mai bine sa inmanati personal CV-ul companiei angajatoare, sau este de preferat sa-l trimiteti pe e-mail? Gasiti raspunsul mai jos.

Desi multi nu acorda importanta modalitatii de trimitere a unui CV pentru un job, sunt situatii in care aplicarea directa la companie poate fi un avantaj fata de candidatii care aplica prin intermediul site-urilor de recrutare, etc.

Pentru a va ajuta sa va decideti cu privire la metoda cea mai potrivita pentru candidatura voastra, va oferim cateva elemente de care sa tineti cont:

Respectati instructiunile angajatorului!

Daca in oferta de angajare vi se cere sa trimiteti candidatura pe e-mail, conformati-va, intrucat veti dovedi ca stiti sa respectati cerintele angajatorului.

Companie mica, sanse mai mari!

In companiile mari, de cele mai multe ori sortarea CV-urilor este facuta automat de calculator, cu ajutorul cuvintelor cheie. In acest caz, inmanarea personala a CV-ului nu va ajuta prea mult.

In companiile mici, situatia este diferita. Puteti face o impresie buna daca va prezentati direct la firma angajatoare. Mai ales daca aveti sansa sa intalniti persoana care se ocupa de recrutare, profitati pentru a-i arata ca sunteti motivati si dinamici!

Depuneti candidatura rapid!

Daca va decideti sa inmanati CV-ul personal, respectati urmatoarele lucruri, pentru a avea toate sansele de partea voastra:

- Aratati ca sunteti o persoana serioasa, mai ales prin intermediul tinutei vestimentare;
- Respectati timpul de lucru al personalului din companie. Tineti cont de faptul ca le intrerupeti activitatea prin depunerea CV-ului;
- Incercati sa va intalniti cu responsabilul de recrutare. Fiti pregatiti pentru un interviu rapid, in cazul in care acesta va fi interesat si disponibil sa va cunoasca;
- Prezentati-va rapid si concis. Precizati postul care va intereseaza si depuneti-va candidatura;
- Multumiti interlocutorului pentru timpul acordat.

Pentru a depune CV-ul la o companie, alegeti o zi cand sunteti bine dispusi si in forma, deoarece nu aveti de doua ori posibilitatea de a face o prima impresie buna!Mai multe despre "Inmanarea personala a CV-ului":

E-CV

E-CV

Un e-CV este un CV electronic. Il puteti stoca pe un stick sau pe un cd si il puteti oferi oricand unui potential angajator.

» Citeste tot articolul

Candidatura pe e-mail

Candidatura pe e-mail

Candidatura pe e-mail este un demers mai rapid si mai usor decat candidatura online, pe site-ul angajatorului. O candidatura pe e-mail, spontana sau nu, trebuie sa atraga atentia destinatarului prin orice mijloace.

» Citeste tot articolul

Link-urile in CV: pro sau contra?

Link-urile in CV: pro sau contra?

Este bine sau nu sa punem link-uri in CV? O intrebare la care incercam sa raspundem, analizand posibilitatile pe care le aveti pentru a oferi link-uri catre diferite surse online.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania