Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » De ce sa actualizam CV-ul in mod regulat?

De ce sa actualizam CV-ul in mod regulat?

De ce sa actualizam CV-ul in mod regulat?

De ce sa actualizam CV-ul in mod regulat?

Va actualizati in mod regulat CV-ul? Va prezentam cateva motive bune, care sa va convinga sa alocati cateva minute pentru a va actualiza CV-ul in mod regulat.

Pentru a-si usura munca, cei mai multi angajatori apeleaza la ajutorul site-urilor specializate pentru a gasi candidatii potriviti pentru job-ul propus. Pentru a fi printre persoanele selectate trebuie sa aveti grija ca CV-ul vostru sa fie actualizat.

Verificati informatiile cheie

In cazul in care v-ati schimbat adresa de mail sau numarul de telefon este foarte important sa faceti aceasta modificare imediat si in CV. Actualizand aceste informatii veti avea sanse mai mari de a fi contactat de angajatori.

Puneti accent pe cuvintele cheie

Angajatorii utilizeaza cuvinte cheie pentru a putea face o selectie a CV-urilor primite. Cautarea cu ajutorul cuvintelor cheie ocupa un loc foarte important in cadrul metodelor de selectie a CV-urilor. Puneti-va in locul angajatorilor si incercati sa verificati daca CV-ul vostru contine cuvintele cheie potrivite pentru domeniul sau job-ul vizat.

Adaugati noi competente

Ati fost responsabili pentru un proiect, ati facut o formare sau ati invatat sa utilizati un nou soft… Este foarte important sa adaugati aceste informatii in CV-ul vostru.

Tineti cont de nevoile pietei

Angajatorii sunt sensibili la noutatile din domeniul recrutarii. Incercati sa fiti la curent cu acestea pentru a putea sa reusiti sa impresionati angajatorul.

Pozitionarea pe paginile de cautare

Foarte multe site-uri de recrutare prezinta rezultatele in functie de data ultimei modificari a CV-ului. Trebuie sa incercati sa va pozitionati CV-ul cat mai bine deoarece anagajtorii nu parcurg decat cateva pagini in cautarea lor. Pentru a avea sanse cat mai mari de a fi citit, CV-ul vostru trebuie sa fie pozitionat cat mai bine.Mai multe despre "De ce sa actualizam CV-ul in mod regulat?":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania