Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Cum trimiteti CV-ul vostru?

Cum trimiteti CV-ul vostru?

Cum trimiteti CV-ul vostru?

Cum trimiteti CV-ul vostru?

E-mail-ul este metoda cea mai utilizata si rapida pentru a trimite CV-ul vostru angajatorilor. Dar, este oare cel mai bun mijloc de transmitere a candidaturii?


Intalnire personala cu angajatorul

O oferta de munca dintr-un ziar v-a atras atentia, vreti sa aplicati pentru acel job dar nu exista o descriere detaliata a acestuia? Cel mai eficient mod de a fi siguri ca job-ul respectiv corespunde asteptarilor voastre este sa stabiliti o intalnire cu angajatorul. In acest fel reusiti sa atrageti interesul angajatorilor si va puteti decide daca sa aplicati sau nu pentru job-ul respectiv.

Cand va intalneste, angajatorul va asocia candidatura voastra cu personalitatea voastra. In acest fel veti reusi sa promovati candidatura voastra in fata celorlalte CV-uri ale candidatilor potentiali.

Daca nu este posibil sa stabiliti o intalnire cu angajatorul, este important sa respectati modalitatea de trimitere a CV-urilor specificata de angajator in anuntul de angajare. Daca nu este specificat acest lucru, fiecare modalitate de trimitere a CV-ului poate sa aiba avantaje si dezavantaje.

Trimiterea CV-ului prin posta

Trimiterea CV-ului prin posta nu este inca o metoda depasita. Este adevarat ca este un proces mai lung si costisitor decat trimiterea prin e-mail. In schimb, candidatura trimisa prin posta angajatorului, ii ofera acestuia oportunitatea sa aiba o copie tiparita a CV-ului, o scrisoare de intentie semnata.

Trimiterea CV-ului prin e-mail

Transmiterea prin e-mail a candidaturii voastre faciliteaza transferul documentelor si permite angajatorilor sa faca o selectie a candidatilor in functie de cuvinte cheie. Asigurati-va ca versiunea software-ului folosit de voi pentru redactarea documentelor sa fie folosita si de angajatori.

Nu exagerati cu prudenta excesiva

Voi decideti modalitatea prin care sa trimiteti CV-ul, prin posta, mail, fax. Utilizarea mai multor mijloace de transmitere a candidaturii voastre poate sugera angajatorului disperarea voastra. Acest lucru nu va creste deloc sansele voastre de a obtine job-ul respectiv.Mai multe despre "Cum trimiteti CV-ul vostru?":

CV: Curriculum Vitae

CV: Curriculum Vitae

Cum sa realizezi un CV, cateva trucuri, modele de CV-uri si ce greseli sa eviti atunci cand redactezi un CV...

» Citeste tot articolul

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

CV-ul – Cum va puneti in valoare experienta?

CV-ul – Cum va puneti in valoare experienta?

Determinant pentru urmatoarele etape ale procesului de recrutare, CV-ul trebuie sa stimuleze curiozitatea angajatorului si trebuie sa-l convinga sa-si doreasca sa va intalneasca.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania