Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Cum sunt alese CV-urile

Cum sunt alese CV-urile

Cum sunt alese CV-urile

Cum sunt alese CV-urile

Toti cei care nu au stiut sa-si personalizeze CV-ul si scrisoarea de intentie in functie de asteptarile angajatorului vor pierde sansa de a fi chemati la un interviu.

Recrutarea si selectia sunt etape foarte importante ale procesului de recrutare. Selectia CV-urilor presupune implicare din partea angajatorilor deoarece aceasta alegere poate influenta in mod pozitiv sau negativ evolutia companiei.

In momentul in care primesc CV-uri pentru un anumit job, angajatorii au deja stabilite anumite criterii dupa care sunt selectate CV-urile. In functie de fiecare etapa a procesului de selectie angajatorul trebuie sa elimine CV-urile necorespunzatoare.

Angajatorul incepe prin a se uita rapid pe CV-urile primite si in prima faza le elimina pe cele cu greseli majore. In aceasta prima etapa angajatorul va elimina mai mult de jumatate din CV-urile pe care le-a analizat. Toti candidatii care nu au stiut sa se prezinte sunt eliminati.

In a doua etapa angajatorul va analiza mai detaliat CV-urile ramase. In aceasta faza el va elimina CV-urile care prezinta greseli sau nu sunt coerente. Dupa aceasta etapa vor ramane aproximativ zece CV-uri despre care angajatorul va incerca sa afle cat mai multe detalii.

Daca ati fost selectat pentru un interviu de angajare trebuie sa stiti ca sunteti intr-o lupta foarte stransa si este foarte importanta pregatirea prealabila pentru aceasta intalnire.Mai multe despre "Cum sunt alese CV-urile":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania