Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Cum sa redactezi un CV de nota 10

Cum sa redactezi un CV de nota 10

Cum sa redactezi un CV de nota 10

Cum sa redactezi un CV de nota 10

Te-ai intrebat deseori de ce nu esti invitat la interviu, chiar daca experienta te califica pentru job-ul respectiv ? Urmeaza sfaturile noastre pentru ca CV-ul tau sa iti asigure un interviu pentru job-ul dorit.

Chiar daca esti sigur pe calitatile tale, iar experienta profesionala vorbeste de la sine, cartea ta de vizita, CV-ul, este primul element prin care interactionezi cu viitorul angajator. Pentru a te remarca printre sutele de candidati, acorda maxima atentie redactarii CV-ului. Chiar si micile neatentii pot face diferenta intre o invitatie la un interviu si refuzarea candidaturii tale:

Trimite un CV actualizat, cu toate datele de contact valabile (localitatea de resedinta, numar de telefon, adresa de e-mail).

Asigura-te ca ai listat toate experientele profesionale din trecut, relevante pentru job-ul la care aplici. Nu exagera insa, fii concis, detalierea excesiva poate face ca CV-ul tau sa fie greu de urmarit.

Foloseste o adresa de e-mail profesionala, care sa contina numele si prenumele tau, dedicata exclusiv comunicarilor legate de job-uri.

Daca alegi sa atasezi si o poza, alege una care sa te infatiseze intr-un cadru profesional. Evita sa atasezi poze din vacanta sau de la petreceri, iar daca acestea sunt singurele pe care le ai, mai bine trimite CV-ul fara poza.

Formateaza CV-ul astfel incat sa ai acelasi font si aceeasi marime a textului pe tot parcursul acestuia, paragrafe delimitate si o spatiere adecvata. Foloseste font-uri uzuale si nu incarca paginile cu elemente grafice.

Evita folosirea frazelor foarte lungi, complexe. Foloseste propozitii scurte, concise, enumerari. Cu cat va fi mai structurat, cu atat CV-ul tau va fi mai simplu de parcurs.

Daca alegi sa trimiti si o scrisoare de intentie, ai grija sa o personalizezi cat mai mult posibil. O scrisoare de intentie copiata de pe internet si atasata CV-ului ca atare nu va face, cu siguranta, o impresie buna.

Ai grija la greselile gramaticale. Citeste de mai multe ori CV-ul, cere si o a doua parere inainte de a-l trimite recrutorului.

Nu uita, recrutorii primesc sute de CV-uri pentru un singur anunt. Ai putin timp la dispozitie sa atragi atentia angajatorului, asa ca pentru a fi castigator, CV-ul tau trebuie sa faca impresie buna inca de la primele randuri.Mai multe despre "Cum sa redactezi un CV de nota 10":

Un CV completat perfect !

Un CV completat perfect !

Un angajator acorda in medie 30 de secunde pentru fiecare CV, deci trebuie sa aveti un CV completat perfect pentru a-l convinge pe angajator sa pastreze CV-ul vostru si sa va contacteze !

» Citeste tot articolul

Importanta hobby-urilor in CV

Importanta hobby-urilor in CV

Angajatorii sunt din ce in ce mai sensibili la informatiile despre petrecerea timpului liber al candidatilor, despre pasiunile lor.

» Citeste tot articolul

CV-ul perfect!

CV-ul perfect!

CV-ul va reprezinta primul in ochii angajatorului asa ca este bine sa tineti cont de anumite criterii atunci cand redactati CV-ul. In continuare sunt prezentate cateva etape si sfaturi de luat in considerare pentru construirea CV-ului perfect!

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania