Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Concepeti CV-uri originale pentru a reusi!

Concepeti CV-uri originale pentru a reusi!

Concepeti CV-uri originale pentru a convinge angajatorii!

Concepeti CV-uri originale pentru a reusi!

Avand in vedere ca angajatorii nu acorda decat cateva secunde fiecarei candidaturi, alegerea unui model CV potrivit este o etapa foarte importanta.

Vreti ca CV-ul vostru sa fie acel CV pe care il asteapta orice angajator? Vreti sa va remarcati si sa prezentati angajatorului seriozitatea si profesionalismul vostru in cele cateva secunde pe care acesta le acorda CV-ului vostru?

In momentul in care angajatorul se afla in fata unui numar foarte mare de CV-uri si scrisori de intentie, scopul lui este sa le elimine cat mai repede pe cele care nu sunt potrivite pentru job-ul propus. Alegerea unui model CV trebuie sa reprezinte pentru voi o etapa foarte importanta. In functie de acest model CV puteti sa reusiti sa convingeti angajatorul sa va cheme la un interviu.

Pe langa modelul de CV ales sunt foarte importante si informatiile pe care acesta le contine. Cum CV-urile sunt citite intr-un mod foarte rapid, trebuie sa atrageti atentia angajatorului prin orice mijloace: cu un model CV personalizat, prin utilizarea de cuvinte cheie.

Angajatorii s-au plictisit sa vada aceeasi asezare in pagina, aceleasi competente si aceeasi structura pentru CV-uri. Trebuie sa stiti sa va faceti remarcati. Folositi toate informatiile prezentate pe www.recrutam.ro.

Daca CV-ul vostru este unul elegant, atractiv, profesional iar scrisoarea de intentie reuseste sa convinga angajatorul de motivatia voastra, urmatorul pas este contactarea pentru a fi chemat la un interviu.Mai multe despre "Concepeti CV-uri originale pentru a reusi!":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania