Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Check-list CV: obiectivul CV-ului

Check-list CV: obiectivul CV-ului

Check-list CV: obiectivul CV-ului

Check-list CV: obiectivul CV-ului

Obiectivul prezentat in CV trebuie sa fie in concordanta cu job-ul pentru care candidezi si nu trebuie sa fie mai lung de o fraza.

Trebuie sa aveti grija ca in continutul CV-ului sa nu mentionati doar ce ar putea face compania respectiva pentru voi, ci si ceea ce ati putea sa aduceti voi companiei respective. Obiectivul CV-ului trebuie facut abia dupa ce v-ati informat despre job-ul si compania pentru care vreti sa aplicati.

Este de preferat sa aveti un obiectiv personalizat pentru fiecare CV si job. Obiectivul CV-ului trebuie sa prezinte ceea ce doriti sa faceti, iar in momentul in care veti primi job-ul trebuie sa puteti demonstra ceea ce ati prezentat in obiectiv.

Fiind prezentat in partea de inceput a CV-ului, obiectivul de cariera trebuie sa atraga atentia angajatorului inca din primul moment in care vede CV-ul. In momentul in care redactati obiectivul CV-ului trebuie sa rezumati intr-o fraza scrisoarea de intentie, deoarece obiectivul trebuie sa fie clar si concis.Mai multe despre "Check-list CV: obiectivul CV-ului":

Diferenta intre CV si scrisoarea de intentie

Diferenta intre CV si scrisoarea de intentie

Inainte de a incepe redactarea CV-ului si a scrisorii de intentie, este important sa stiti care este utilitatea lor reala in procesul de angajare.

» Citeste tot articolul

CV Word sau CV PDF?

CV Word sau CV PDF?

Desi CV-ul Word este, fara indoiala, formatul cel mai des utilizat in recrutarea online, CV-ul in format PDF incepe sa castige teren, datorita avantajelor sale.

» Citeste tot articolul

Care este cea mai buna forma a CV-ului vostru?

Care este cea mai buna forma a CV-ului vostru?

Exista foarte multe carti si site-uri care ofera recomandari pentru crearea unui CV. Uneori sfaturile oferite sunt contradictorii.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania