Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Check-list CV: limbile straine

Check-list CV: limbile straine

Check-list CV: limbile straine

Check-list CV: limbile straine

Cunostintele lingvistice sunt in prezent indispensabile iar cunoasterea limbilor straine trebuie sa fie foarte bine prezentata in CV-ul vostru.

Limbile straine sunt foarte importante pentru angajator, mai ales in cazul in care compania pentru care vreti sa aplicati isi desfasoara activitatea si cu parteneri din exteriorul tarii. Este foarte important ca in momentul in care vorbiti in CV despre limbile straine sa nu supraevaluati sau sa subevaluati nivelul vostru.

Daca ati obtinut o diploma care sa ateste cunostintele voastre in materie de limbi straine, este foarte important sa o prezentati in CV. Acest lucru va ofera un plus de credibilitate si va fi un atu pentru voi. Daca aveti mai multe diplome pentru aceeasi limba straina, prezentati-le pe cele mai importante.

In cazul in care cunoasteti mai multe limbi straine, prezentati-le pe cele care le stapaniti cel mai bine. De asemenea, daca in anuntul de angajare este specificata ca cerinta o anumita limba straina, incercati sa o puneti pe primul loc.Mai multe despre "Check-list CV: limbile straine":

Diferenta intre CV si scrisoarea de intentie

Diferenta intre CV si scrisoarea de intentie

Inainte de a incepe redactarea CV-ului si a scrisorii de intentie, este important sa stiti care este utilitatea lor reala in procesul de angajare.

» Citeste tot articolul

CV Word sau CV PDF?

CV Word sau CV PDF?

Desi CV-ul Word este, fara indoiala, formatul cel mai des utilizat in recrutarea online, CV-ul in format PDF incepe sa castige teren, datorita avantajelor sale.

» Citeste tot articolul

Care este cea mai buna forma a CV-ului vostru?

Care este cea mai buna forma a CV-ului vostru?

Exista foarte multe carti si site-uri care ofera recomandari pentru crearea unui CV. Uneori sfaturile oferite sunt contradictorii.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania