Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Check-list CV: date personale

Check-list CV: date personale

Check-list CV: date personale

Check-list CV: date personale

Informatii esentiale in CV, datele personale trebuie sa fie prezentate cu grija in partea de inceput a CV-ului.

Evitati sa includeti in CV date personale precum greutate, inaltime, etc. Informatiile care nu au legatura cu job-ul vizat va pot dezavantaja. De asemenea, este important ca datele personale prezentate in CV sa fie adevarate.

Datele personale care trebuie sa fie incluse intr-un CV sunt: numele si prenumele, adresa, telefon, email, data si locul nasterii, nationalitatea, sexul. De obicei, acestea sunt cele mai citate date in CV, insa ar trebui verificat daca firma pentru care vreti sa aplicati cere toate aceste informatii, unele putand fi considerate ca fiind criterii serioase de discriminare, de exemplu nationalitatea, varsta.  In functie de cerintele job-ul, in rubrica de date personale din CV mai pot fi incluse informatii despre stagiul militar, starea civila.

Datele personale sunt prezentate in prima rubrica din CV. Fie ca trimiteti un CV European sau un alt tip de CV, datele personale vor fi prezentate in partea de inceput, alaturi de poza.Mai multe despre "Check-list CV: date personale":

Ce verificam inainte de trimiterea CV-ului?

Ce verificam inainte de trimiterea CV-ului?

Va prezentam cele mai importante elemente de verificat inainte de a trimite CV-ul angajatorului.

» Citeste tot articolul

Check-list CV: obiectivul CV-ului

Check-list CV: obiectivul CV-ului

Obiectivul prezentat in CV trebuie sa fie in concordanta cu job-ul pentru care candidezi si nu trebuie sa fie mai lung de o fraza.

» Citeste tot articolul

Check-list CV: experienta profesionala

Check-list CV: experienta profesionala

Experienta profesionala este cea mai importanta rubrica din CV. Ea trebuie actualizata si personalizata pentru fiecare job in parte.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania