Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Check-list CV: adresa de e-mail

Check-list CV: adresa de e-mail

Check-list CV: adresa de e-mail

Check-list CV: adresa de e-mail

In momentul in care redactati CV-ul, este foarte important sa mentionati in CV o adresa de e-mail profesionista.


Adresa de e-mail prezentata in CV este indicat sa fie formata din nume si prenume si evitati pe cat posibil cifrele. Daca va ganditi ca o adresa de e-mail interesanta ar putea sa atraga atentia angajatorilor, este putin probabil sa se intample acest lucru.

Este foarte important ca in CV sa nu folositi adresa de e-mail de la actualul loc de munca. In primul rand aceste adrese ar putea fi monitorizate iar, in al doilea rand, viitorul angajator nu va fi foarte incantat sa afle ca in timpul de lucru va cautati un alt job.

Este posibil sa fie destul de greu sa creati o adresa de e-mail pentru CV formata din nume si prenume pe cele mai cunoscute domenii de internet, daca nu ati facut acest lucru pana in prezent. Ati putea sa folositi si alte domenii mai putin cunoscute, insa trebuie sa sa va asigurati ca vor functiona in mod constant.Mai multe despre "Check-list CV: adresa de e-mail":

Diferenta intre CV si scrisoarea de intentie

Diferenta intre CV si scrisoarea de intentie

Inainte de a incepe redactarea CV-ului si a scrisorii de intentie, este important sa stiti care este utilitatea lor reala in procesul de angajare.

» Citeste tot articolul

CV Word sau CV PDF?

CV Word sau CV PDF?

Desi CV-ul Word este, fara indoiala, formatul cel mai des utilizat in recrutarea online, CV-ul in format PDF incepe sa castige teren, datorita avantajelor sale.

» Citeste tot articolul

Care este cea mai buna forma a CV-ului vostru?

Care este cea mai buna forma a CV-ului vostru?

Exista foarte multe carti si site-uri care ofera recomandari pentru crearea unui CV. Uneori sfaturile oferite sunt contradictorii.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania