Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Check-list CV: activitatile extra-profesionale

Check-list CV: activitatile extra-profesionale

Check-list CV: activitatile extra-profesionale

Check-list CV: activitatile extra-profesionale

In CV trebuie sa apara doar activitatile extra-profesionale de actualitate. Indicati activitatile practicate si in prezent si, daca este cazul, premiile rezultate din practicarea acestora.

Activitatile extra-profesionale sunt foarte importante in CV, mai ales daca acestea sunt corelate cu profesia voastra. Aceasta rubrica din CV nu trebuie neglijata. Obiectivul acestei rubrici este de a determina daca personalitatea voastra este in concordanta cu pregatirea si daca se poate adapta valorilor si modului de functionare al companiei.

Daca job-ul cautat se afla in raport direct cu una dintre activitatile extra-profesionale, ati putea sa creati o noua rubrica in care sa descrieti mai pe larg acest lucru. Rubrica de activitati extra-profesionale din CV poate cuprinde atat hobby-urile voastre, cat si alte activitati, cum ar fi implicarea voastra in activitatile unei asociatii.

De multe ori, rubrica de activitati extra-profesionale din CV, ar putea fi interesanta pentru angajator deoarece ofera o perspectiva diferita a unui candidat si permite completarea imaginii unui candidat. Aceasta rubrica poate fi importanta pentru candidat deoarece, in timpul interviului de angajare, ar putea sa dezvolte informatiile prezentate aici.Mai multe despre "Check-list CV: activitatile extra-profesionale":

Diferenta intre CV si scrisoarea de intentie

Diferenta intre CV si scrisoarea de intentie

Inainte de a incepe redactarea CV-ului si a scrisorii de intentie, este important sa stiti care este utilitatea lor reala in procesul de angajare.

» Citeste tot articolul

CV Word sau CV PDF?

CV Word sau CV PDF?

Desi CV-ul Word este, fara indoiala, formatul cel mai des utilizat in recrutarea online, CV-ul in format PDF incepe sa castige teren, datorita avantajelor sale.

» Citeste tot articolul

Care este cea mai buna forma a CV-ului vostru?

Care este cea mai buna forma a CV-ului vostru?

Exista foarte multe carti si site-uri care ofera recomandari pentru crearea unui CV. Uneori sfaturile oferite sunt contradictorii.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania