Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Care este cea mai buna forma a CV-ului vostru?

Care este cea mai buna forma a CV-ului vostru?

Care este cea mai buna forma pentru CV-ul vostru?

Care este cea mai buna forma a CV-ului vostru?

Exista foarte multe carti si site-uri care ofera recomandari pentru crearea unui CV. Uneori sfaturile oferite sunt contradictorii.


Nu exista un CV prost sau un CV bun, ci trebuie sa incercati sa evitati sa devalorizati parcursul profesional si competentele voastre.

Va prezentam cateva sfaturi care sa va ajute in elaborarea CV-ului:

Nu uitati scopul principal al CV-ului

Acesta ar trebui sa va ajute sa va distingeti de celelalte CV-uri primite de angajator si trebuie sa-l determine pe acesta sa va invite la un interviu. CV-ul reprezinta primul contact intre angajator si candidat si ar trebui sa-i permita angajatorului sa evalueze daca profilul vostru corespunde nevoilor companiei. Totusi rolul CV-ului este limitat si nu permite prezentarea completa a personalitatii voastre.

Aspectul CV-ului

Exista diferente intre tari in ceea ce priveste acest aspect. Totusi CV-ul european este un model standardizat folosit in toate statele Uniunii Europene. Angajatorii se asteapta ca CV-ul sa contina informatii punctuale. Este adevarat ca o persoana cu o experienta profesionala bogata are mai multe de prezentat intr-un CV decat o persoana care abia si-a terminat studiile, insa nu trebuie sa exagereze in prezentarea informatiilor din CV.

Personalizarea CV-ului

Pentru ca CV-ul vostru sa iasa in evidenta puteti apela la originalitate, dar fara a exagera. Puteti sa personalizati CV-ul in functie de compania pentru care aplicati, dar si de job. Acest lucru va demonstra interesul vostru pentru job-ul propus.

Avand in vedere ca CV-ul este documentul care ar putea sa va ajute sa obtineti un interviu, nu ezitati sa profitati de aceasta sansa.Mai multe despre "Care este cea mai buna forma a CV-ului vostru?":

Adresa de mail in CV

Adresa de mail in CV

Cand un angajator este interesat de profilul vostru, primul lucru care-l face este sa va contacteze, fie la telefon, fie pe mail. Atentie la adresa de mail folosita in CV!

» Citeste tot articolul

Cum optimizam titlul unui CV?

Cum optimizam titlul unui CV?

Titlul unui CV trebuie sa atraga atentia angajatorului si sa-l determine sa va citeasca candidatura. Invatati cum sa va vindeti in cateva cuvinte.

» Citeste tot articolul

Importanta hobby-urilor in CV

Importanta hobby-urilor in CV

Angajatorii sunt din ce in ce mai sensibili la informatiile despre petrecerea timpului liber al candidatilor, despre pasiunile lor.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania