Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » CV-uri personalizate

CV-uri personalizate

CV-uri personalizate

CV-uri personalizate

CV-ul este foarte important deoarece reprezinta imaginea si cartea ta de vizita in fata angajatorilor.

De obicei, redactam un singur CV, care contine parcursul nostru personal si profesional si care este adaptat pentru toate companiile. Asa cum scrisoarea de intentie trebuie personalizata pentru fiecare post, este indicat acelasi lucru si in cazul CV-ului.

Fiecare categorie de CV prezinta intr-o maniera diferita studiile sau experienta profesionala a candidatului. De aceea este foarte important sa adaptam CV-urile in functie de postul vizat, experienta profesionala si studii.

CV-ul pentru un candidat fara experienta

Lipsa experientei nu inseamna ca CV-ul trebuie sa fie gol!
Obiectivul CV-ului este de a evidentia aptitudinile si potentialul candidatului. Intr-un astfel de CV, descrierea experientei profesionale este foarte limitata si de aceea este necesar sa se concentreze pe competente, cunostinte, joburi din timpul facultatii, calificari, munca voluntara, competentele lingvistice, etc.

CV-ul pentru un candidat cu experienta

Acest tip de CV este recomandat persoanelor care au deja 3 – 5 ani de experienta profesionala si care au ocupat un post cu responsabilitati. Acest CV scoate in evidenta reusitele profesionale, solutiile pentru diferite probleme intalnite in companiile unde a lucrat. Studiile au o importanta mai mica decat experienta profesionala.

CV-ul pentru posturi de conducere

Acest tip de CV este recomandat persoanelor care ocupa posturi de conducere. Prin acest CV sunt evidentiate misiunile realizate de un director de departament sau de companie, capacitatea de motivare a colaboratorilor, conducerea unei echipe, rezolvarea problemelor. In consecinta acest tip de CV pune accentul pe competentele profesionale.

Este foarte important sa oferim un acces direct si imediat la informatiile cele mai importante, de aceea este bine sa avem un CV personalizat!Mai multe despre "CV-uri personalizate":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania