Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » CV-uri europene

CV-uri europene

CV-uri europene

CV-uri europene

Chiar daca vreti sa aplicati pentru un job din Romania sau din strainatate, trebuie sa apelati la acele modele de CV-uri europene care sunt recunoscute de majoritatea angajatorilor.

Din lista de modelele de CV-uri europene puteti sa alegeti CV-ul care este potrivit pentru tara si job-ul pentru care vreti sa aplicati. Aceste CV-uri europene au fost create in toate limbile si au un format standard. Ceea ce trebuie sa faceti este sa alegeti CV-ul in limba dorita si sa-l completati cu informatiile care va reprezinta.

Aceste modele de CV-uri europene au o structura care trebuie respectata si nu trebuie sa lucrati la formatul acestora. CV-urile europene le gasiti pe internet, le puteti descarca si folosi pentru a aplica la job-uri.

La fel ca in cazul oricarui CV, si in cazul acestor CV-uri europene trebuie sa respectati anumite limite, sa nu faceti un CV foarte lung, deoarece veti risca sa nu fie citit de angajator si este foarte important sa completati toate rubricile CV-ului.

Principalele modificari in cazul modelelor de CV-uri europene, fata de modelele de CV-uri anterioare este faptul ca a fost schimbata ordinea elementelor continute si formatul acestora este mult mai detaliat.

Gasiti CV-uri europene din diferite categorii profesionale pe care trebuie sa le completati si sa le personalizati cu datele voastre!Mai multe despre "CV-uri europene":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania