Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » CV-ul – cartea ta de vizita!

CV-ul – cartea ta de vizita!

CV-ul – cartea ta de vizita!

CV-ul – cartea ta de vizita!

CV-ul nu este un document standard. Pentru fiecare candidatura, trebuie sa fie adaptat in functie de domeniul de activitate, de companie si de postul vizat.


Totusi un CV trebuie sa sintetizeze si sa ilustreze experienta trecuta, activitatea prezenta si ambitiile pentru viitor, totul intr-o pagina (pentru un debutant) sau maxim doua pagini (pentru o persoana cu experienta).

Este foarte importanta prezentarea esentialului intr-un spatiu limitat. Trebuie sa expuneti in cateva randuri – intr-o maniera convingatoare – cele mai importante aspecte din viata voastra profesionala si personala. Cateodata este important sa mentionati si aspecte din viata privata, daca acestea influenteaza viata profesionala.

Sfat : Cititi si recititi de mai multe ori CV-ul, si lucrati la el pana cand devine impecabil ! Nu este imposibil, trebuie doar sa respectati anumite reguli !

Pentru ca este foarte dificil sa privesti cu ochi critici propria cariera, puteti sa cereti prietenilor sau familiei sa va citeasca CV-ul si sa-i intrebati ce au retinut dupa o prima lectura. In acest fel veti putea observa si analiza elementele care atrag atentia, pentru a putea insista asupra lor.

Atunci cand prezentati anumite informatii trebuie sa va ganditi tot timpul la modul in care angajatorul poate sa le interpreteze. CV-ul este asemeni unei carti de vizita, este o descriere a voastra, o imagine in cuvinte a persoanei voastre.

CV-ul vostru trebuie sa fie diferit in functie de fiecare proiect profesional. Pe de-o parte CV-ul trebuie sa atraga curiozitatea si pe de alta parte trebuie sa-l faca pe angajator sa vrea sa va cunoasca.

CV-ul este un atu esential, deoarece va poate ajuta sa scoateti in evidenta legatura dintre profilul vostru si functia propusa.Mai multe despre "CV-ul – cartea ta de vizita!":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania