Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » CV-ul – Cum va puneti in valoare experienta?

CV-ul – Cum va puneti in valoare experienta?

CV-ul – Cum va puneti in valoare experienta?

CV-ul – Cum va puneti in valoare experienta?

Determinant pentru urmatoarele etape ale procesului de recrutare, CV-ul trebuie sa stimuleze curiozitatea angajatorului si trebuie sa-l convinga sa-si doreasca sa va intalneasca.

 

In fiecare zi traiti odata cu CV-ul vostru, nu pe hartie ci in discutiile voastre : cu ocazia unor intalniri, atunci cand va faceti noi prieteni, noi cunostinte, cand va impartasiti experientele. Dar trebuie sa puneti toate aceste informatii pe hartie pentru a atrage atentia angajatorilor.

Ce informatii trebuie sa comunicati?

In prealabil, trebuie sa aveti grija la ceea ce apreciaza angajatorii, un CV clar, bine prezentat, precis si usor de citit. Aveti grija ca CV-ul vostru sa fie actualizat reflectand intr-o maniera obiectiva situatia voastra profesionala.

Luati-va timp pentru a va pregati CV-ul, analizati foarte aprofundat parcursul vostru profesional si personal, fiti atenti la date si la exactitatea informatiilor. Alegeti realizarile cele mai importante: o misiune indeplinita cu succes, un obiectiv atins. Insistati si dezvoltati aceste experiente reusite. Precizati rezultatele obtinute cu informatii concrete.

Puneti in valoare experienta profesionala evidentiind succesele clare. In acest mod, ghidati angajatorul spre a va descoperi competentele.

Faceti in asa fel incat realizarile notabile sa iasa in evidenta fata de celelalte informatii, dar aveti grija sa sintetizati. Starniti curiozitatea angajatorului! Atentie insa la veridicitatea informatiilor prezentate in CV. Trebuie sa tineti cont de capacitatea angajatorilor experimentati de a detecta minciunile.

Candidatii cu o experienta vasta trebuie sa insiste pe experientele recente!

Dezvaluiti obiectivul vostru profesional si convingeti angajatorul sa vrea sa stie mai multe si sa aiba incredere, prin actiunile pe care le-ati trecut cu brio si care v-au ajutat sa progresati.

Daca profitati de toate informatiile prezentate despre CV, sigur veti reusi sa iesiti in evidenta si veti avea toate sansele ca CV-ul vostru sa nu fie aruncat intr-un colt printre teancuri de hartii.Mai multe despre "CV-ul – Cum va puneti in valoare experienta?":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Va recomandam: CV-ul – Cum va puneti in valoare experienta?

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania