Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » CV-ul: trebuie sa fie original?

CV-ul: trebuie sa fie original?

CV-ul: trebuie sa fie original?

CV-ul: trebuie sa fie original?

Odata cu dezvoltarea internetului, angajatorii primesc din ce in ce mai multe CV-uri si nu sunt rare cazurile cand pentru un job sunt si mai mult de 300 de candidati.


CV
-ul vostru trebuie sa va permita sa va diferentiati si sa atraga atentia. Pentru a avea sanse sa obtineti job-ul dorit, CV-ul vostru trebuie sa se afle in primele 20 de candidaturi preselectionate. Pentru acest lucru trebuie sa aveti un CV original.

Este riscant sa optati pentru un CV original in ceea ce priveste formatul. Poate fi tentant sa inlocuiti traditionalul CV in Word cu un CV in Excel, Power Point sau Flash. Sunt acceptate si astfel de formate, dar reprezinta un atu doar daca sunt justificate prin natura postului. De exmplu, un CV pentru o cariera in domeniul administrativ trebuie sa ofere o imagine riguroasa, foarte structurata care sa-l prezinte pe candidat foarte clar si precis.

CV-ul trebuie sa fie original pentru a starni interesul, insa este absolut necesar sa isi mentina functionalitatea si sa se incadreze in profilul companiei in cadrul careia vreti sa lucrati. Nu incercati sa fiti atipic sau sa va indepartati prea mult de ceea ce inseamna un CV pentru ca s-ar putea ca cei carora le este adresat sa nu aprecieze ceea ce ati dorit sa faceti. Originalitatea in acest caz ar trebui sa fie la limita foarte apropiata cu traditionalul pentru a putea miza pe reactii sigure.

Obligatoriu, un CV trebuie sa fie original prin continut. Angajatorii ne avertizeaza sa fim atenti la continutul CV-ului, care trebuie sa va puna in valoare cat mai bine candidatura. De aceea trebuie sa personalizam candidaturile noastre. Un CV trebuie sa fie original si sa raspunda ofertei de munca punand foarte clar in valoare elementele cautate de angajator.

Cele mai multe CV-uri sunt asemanatoare, iar daca angajatorul gaseste un CV original prin multitudinea de CV-uri monotone pe care le primeste, sigur va rezerva o intalnire candidatului respectiv.

Promovati-va cu originalitate in CV-ul vostru si veti fi remarcat in cel mai scurt timp!Mai multe despre "CV-ul: trebuie sa fie original?":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Va recomandam: CV-ul: trebuie sa fie original?

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania