Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » CV-ul reusit indiferent de profil

CV-ul reusit indiferent de profil

CV-ul reusit indiferent de profil

CV-ul reusit indiferent de profil

Pentru a avea sanse reale de a fi chemat la o intalnire, ceea ce se intampla prin intermediul CV-ului vostru, trebuie sa aveti in vedere ca prezentarea constituie primul element de sortare al angajatorilor.


CV-ul vostru va trebui sa fie atractiv, impecabil in prezentare, motivat si precis in continut. Sigur ati avut perioade cand ati considerat ca nu aveti un CV bun. Trebuie sa stati linistiti pentru ca nimeni nu are un CV perfect.

Va prezentam cateva sfaturi pentru a reda pozitive acele fapte pe care le considerati negative:

>> Nu aveti experienta pentru ca sunteti in cautarea primului job

Faceti o lista cu toate job-urile temporare, activitatile voluntare, job-urile de vara, de weekend, stagii. Concentrati-va pe competentele pe care le puteti folosi in acest job. Mentionati toate proiectele care au pus in valoare capacitatile voastre, dinamismul, capacitatea de comunicare, etc.

>> Nu aveti experienta in domeniul cautat. Vreti sa va schimbati cariera.

Prezentati motivele pentru care vreti sa schimbati cariera si asigurati-va ca acestea sa fie pozitive. Atunci cand vorbiti despre experientele voastre trecute, subliniati competentele si calitatile care pot fi aplicabile si pentru postul cautat.

>> Nu sunteti calificat dar sunteti in curs de formare

Notati calificarile mentionand « in curs ».

>> Nivelul vostru de studii este insuficient pentru job-ul respectiv, dar urmati cursuri de aprofundare

Daca este posibil, indicati noile specializari pe care incercati sa le obtineti.

>> Explicati perioadele de inactivitate

Nu lasati spatiu gol in CV, mentionati datele si explicati de ce nu ati avut activitate : calatorii, somaj. Mentionati orice actiuni sau activitati la care ati participat in aceste perioade.

Trebuie sa tineti cont de capacitatile si aptitudinile voastre atunci cand alegeti sa va depuneti candidatura pentru un job!Mai multe despre "CV-ul reusit indiferent de profil":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania