Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » CV-ul pentru Internship

CV-ul pentru Internship

CV-ul pentru Internship

CV-ul pentru Internship

Un Internship va permite sa castigati o experienta valoroasa atunci cand sunteti la inceput de cariera, iar un CV in acest scop va da posibilitatea sa va faceti remarcati de catre un potential angajator.

Internship-urile sunt cu adevarat importante pentru faptul ca va ajuta sa va conturati o imagine si o directie pe care s-o urmati in cariera voastra. De asemenea, prin intermediul unui Internship va puteti valorifica si consolida experienta academica.

Pentru ca foarte multe companii care ofera Internship-uri cauta candidati pentru un job full-time, este foarte important ca CV-ul pe care il veti trimite angajatorului sa fie foarte bun. Cu ajutorul acestuia veti avea sansa de a va face cunoscuti de catre organizatia pentru care va doriti sa lucrati pe viitor.

Un CV pentru Internship trebuie sa fie un sumar clar si concis al calificarilor, competentelor si experientelor dobandite pe durata studiilor si nu numai. Desi structura acestuia o respecta pe cea standard, informatiile din CV trebuie adaptate pentru a va atinge scopul de a obtine un Internship in cadrul unei companii cu renume.

In primul rand, obiectivul pe care il urmariti intr-un CV destinat unui Internship este acela de a va consolida aptitudinile si experienta pe care ati acumulat-o pana acum.

Daca nu ati mai avut un loc de munca, puneti accent pe rubrica “Educatie si formare” si detaliati in ordine invers cronologica toate scolile si diplomele absolvite, precum si activitatile si proiectele care v-au ajutat sa acumulati informatii si experienta.

Foarte importante pentru un Internship sunt si cunostintele informatice si lingvistice. Enumerati toate cunostintele legate de utilizarea calculatorului si cel putin 2 limbi straine pe care le stapaniti, autoevaluandu-va competentele lingvistice (intelegere, vorbire, scriere).

In cadrul experientei profesionale, mentionati toate job-urile, indiferent daca este vorba de part-time, activitati temporare, voluntariat, etc. Toate acestea sunt importante pentru conturarea profilului vostru profesional. In plus, angajatorii apreciaza foarte mult tinerii care incearca inca din timpul facultatii, sa acumuleze experienta, indiferent de domeniul in care lucreaza.

Desi in general, tendinta este de a renunta la prezentarea  intereselor si activitatilor din timpul liber, multi angajatori considera importanta aceasta parte din CV, pentru ca va reflecta personalitatea si arata faptul ca puteti mentine foarte bine balanta intre munca, studii si timp liber.

Dintr-un CV pentru Internship trebuie sa reiasa faptul ca va doriti cu adevarat o astfel de oportunitate, iar toate activitatile si experientele voastre trebuie sa arate interesul pentru domeniul in care doriti sa aveti o cariera.Mai multe despre "CV-ul pentru Internship":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania