Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » CV-ul original

CV-ul original

CV-ul original

CV-ul original

A crea unui CV original nu este o sarcina simpla, este nevoie de creativitate si multa munca.


CV-urile tind sa se asemene, si daca un angajator intalneste un CV original printre aceste CV-uri monotone, sigur va rezerva o intalnire pentru candidatul respectiv. Crearea unui CV original poate imbraca mai multe forme. Pe langa CV-ul pe hartie, Internetul a deschis si alte mijloace prin care angajatorii sa intre in contact cu candidatii.

Daca sunteti tentat sa realizati un CV original, trebuie sa verificati daca aceasta tentativa este in echilibru cu meseria voastra. CV-ul original este foarte apreciat in mediul creativ (publicitate, comunicare, etc.) unde imaginatia candidatilor este foarte apreciata.

Daca doriti sa aveti toate sansele pentru a obtine rezultate bune, realizarea unui CV original nu va va scuti de la aranjarea structurii unui CV clasic, mai ales daca intentionati sa raspundeti la micile anunturi.

Pe langa numeroasele avantaje, chiar si CV-urile originale au o serie de inconveniente :

- CV-ul video

Acest model de CV este rezervat pentru meseriile din comunicare (marketing, audiovizual, cinema, etc.). Un inconvenient principal ar fi faptul ca biroul angajatorului ar putea sa nu fie echipat cu echipamentul necesar pentru vizualizarea CV-ului.

- CV-ul audio

Trebuie sa tineti cont de faptul ca angajatorul poate fi deranjat in orice moment de soneria telefonului sau de cineva care intra in birou.

- CV-ul gigant

Este dificil sa nu fie remarcat, dar este de asemenea dificil de citit.

- CV-ul pe suport informatic

Riscurile sunt aceleasi ca si in cazul CV-ului video sau audio, deoarece cere timp si efort (pornirea calculatorului, inserarea suportului informatic, citirea CV-ului, etc.).

CV-ul trebuie sa fie original atat in ceea ce priveste continutul cat si forma de expunere!Mai multe despre "CV-ul original":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania