Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » CV-ul modern!

CV-ul modern!

CV-ul modern!

CV-ul modern!

Un CV modern este un document de marketing cu scopul de a fi folosit intr-un mediu competitiv. Acesta reprezinta primul vostru contact cu angajatorul.


Un CV modern este un CV dinamic, evolutiv si trebuie sa fie actualizat frecvent ! In zilele noastre, trimiterea candidaturilor se face cel mai des prin internet. Acest mod de trimitere este usor si rapid, cu atat mai mult cu cat unele companii nu recruteaza decat prin intermediul site-urilor web. In schimb, este nevoie de multa atentie pentru redactarea lui.

In primul rand trebuie sa personalizati CV-ul deoarece angajatorul poate sa primeasca mai multe candidaturi intr-o zi. Daca ii facilitati munca fiind clar si concis, el va fi dispus sa acorde mai multa atentie candidaturii voastre. Apeland la unul din mijloacele moderne de a va depune candidatura ii demonstrati angajatorului ca sunteti familiari cu noile tehnologii si ca stiti sa va adaptati.

Un detaliu foarte important daca trimiteti CV-ul atasat la mail este sa-l denumiti corect, de exemplu nume_prenume_CV. Este important acest detaliu pentru a atrage atentia angajatorului. Daca inserati CV-ul in mail este bine sa nu neglijati subiectul mail-ului deoarece mailurile fara subiect sau cu un subiect vag pot conduce candidatura voastra direct la cosul de gunoi. Inainte de a trimite mailul cu CV-ul vostru trebuie sa-l recititi, sa ingrosati cuvintele cheie, sa verificati greselile de ortografie, de sintaxa si de prezentare. Puteti sa folositi putina culoare in CV-ul vostru pentru a evidentia punctele cele mai importante.

Noua tendinta in ceea ce priveste CV-ul modern, este CV-ul video care poate fi adresat direct angajatorilor sau poate fi postat pe site-uri publice. Intr-un CV video spuneti cam tot ceea ce ati scrie intr-unul clasic dar este important sa fiti coerenti, concisi si convingatori. Pentru a personaliza cat mai bine candidatura voastra, pe langa CV-ul video, puteti sa faceti si o scrisoare de intentie video in care sa va prezentati motivatia pentru job intr-un mod cat mai original.

Pentru a face CV-ul vostru modern nu trebuie sa uitati nici vechile obiceiuri:

-
Trebuie sa fiti rigurosi si sa recititi intotdeauna CV-ul!
- Nu uitati ca CV-ul vostru va fi mai intai citit pe ecranul calculatorului. Trebuie deci sa fiti atent ca ceea ce se afiseaza sa arate bine.
- In plus, nu uitati sa imprimati CV-ul. De fapt, daca CV-ul arata bine pe ecran asta nu inseamna ca totul va fi perfect ca si impresie!

CV-ul vostru trebuie sa contina tot ceea ce viitorul angajator trebuie sa stie despre voi intr-o prima instanta. Deci aveti grija ca intregul vostru CV sa transmita mesajul potrivit.Mai multe despre "CV-ul modern!":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania