Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » CV-ul inteligent

CV-ul inteligent

CV-ul inteligent

CV-ul inteligent

Un CV inteligent trebuie sa fie un document concret care sa va reprezinte cat mai bine. Prin acest CV trebuie sa demonstrati compatibilitatea dintre voi si job.


Un CV inteligent este un CV care il face pe potentialul angajator sa-si doreasca sa va intalneasca. Intr-un CV inteligent trebuie sa-i oferiti angajatorului, foarte clar si aerisit, cele mai importante repere despre voi, in asa fel incat acesta sa nu fie nevoit sa le caute.

CV-ul inteligent trebuie sa prezinte exact imaginea pe care angajatorul isi doreste sa o descopere in voi si care sa corespunda cu nevoile si asteptarile lui.  Pentru a fi cat mai usor de gasit, in cazul in care este postat pe internet, un CV inteligent trebuie sa contina cuvinte cheie atat despre job cat si despre compania la care aplicati.

Un CV inteligent nu poate fi construit fara sa aveti cunostinte teoretice despre CV. Este foarte important sa tineti cont de sfaturile specialistilor, mai ales de cele ale specialistilor in recrutare din compania respectiva.

Un CV inteligent poate impresiona prin forma, dar mai ales prin continut. Cand sunteti in cautarea unui loc de munca, un CV este necesar, dar un CV inteligent este cel care va surclaseaza in fata celorlalti candidati. Un CV inteligent trebuie sa fie insotit de o scrisoare de intentie care sa fie construita dupa aceleasi principii ca si CV-ul.

Desi este mai greu de construit un CV inteligent, nu trebuie sa ratati sansa de a oferi exact informatiile pe care le cauta angajatorii pentru a se convinge ca sunteti persoana potrivita pentru job-ul propus.Mai multe despre "CV-ul inteligent":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Va recomandam: CV-ul inteligent

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania