Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » CV-ul: instabilitatea parcursului profesional

CV-ul: instabilitatea parcursului profesional

CV-ul: instabilitatea parcursului profesional

CV-ul: instabilitatea parcursului profesional

Nu aveti un parcurs profesional continuu? Trebuie sa stiti ca nu sunteti singurul in aceasta situatie si ca in cazul vostru se afla multi candidati. Cu pricepere si atentie puteti sa creati un CV care sa va puna in valoare cat mai bine.

 

Incercati sa nu mintiti asupra datelor contractelor precedente. Este posibil ca angajatorul sa va ceara contractele sau cartea de munca. O minciuna este cel mai rau lucru care vi se poate intampla.

Profitati de slabiciunile voastre.

CV-ul vostru trebuie sa prezinte parcursul profesional incercand sa explice si sa prezinte cat mai bine atuurile vostre. Iata cateva puncte slabe pe care le puteti transforma in avantaje:

- Multiple experiente profesionale: Incercati sa insistati pe calitatile dobandite in aceasta perioada.

- Schimbarea orientarii profesionale: Prezentati diferitele sectoare de activitate in care ati lucrat. Totusi incercati sa puneti un accent deosebit pe domeniul care va intereseaza in prezent.

- Una sau mai multe perioade de somaj: Alegeti mai degraba un CV tematic decat unul cronologic pentru a pune in valoare competentele voastre.

- O intrerupere de cariera: Aratati ca ati ramas la curent cu noutatile din domeniu (faceti parte dintr-o asociatie profesionala, ati participat la anumite formari).

Pregatiti argumentele voastre pentru interviu. Redactand CV-ul vostru, ganditi-va la argumentele pe care puteti sa le dezvoltati in timpul discutiei cu angajatorul. Axati-va pe formularile de tipul «am ales», «am decis», «vreau», in locul celor de tipul «nu a fost vina mea», «am incercat». Mai multe informatii puteti sa prezentati in scrisoarea de intentie care insoteste CV-ul vostru.Mai multe despre "CV-ul: instabilitatea parcursului profesional":

Model CV engleza

Model CV engleza

Aplicarile pentru joburi intr-o limba straina au devenit destul de comune, mai ales cele in engleza. Aveti nevoie de un model de CV in engleza pentru a reusi o candidatura de succes.

» Citeste tot articolul

CV-ul pentru Internship

CV-ul pentru Internship

Un Internship va permite sa castigati o experienta valoroasa atunci cand sunteti la inceput de cariera, iar un CV in acest scop va da posibilitatea sa va faceti remarcati de catre un potential angajator.

» Citeste tot articolul

Formular CV: sfaturi!

Formular CV: sfaturi!

Redactarea CV-ului este prima etapa in cautarea unui loc de munca. Cu ajutorul internetului puteti completa un formular CV care poate fi vizionat de angajatori.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania