Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » CV-ul in recrutarea online

CV-ul in recrutarea online

CV-ul in recrutarea online

CV-ul in recrutarea online

CV-ul este « oglinda » parcursului vostru profesional, el permite prezentarea experientelor si competentelor care va recomanda pentru un anumit job.

Pentru a face fata numarului mare de candidati pentru un job, marile companii si firmele de recrutare utilizeaza soft-uri informatice capabile sa analizeze CV-urile primite. Site-urile de recrutare online s-au dezvoltat si reprezinta adevarate biblioteci de CV-uri, ajutand angajatorii sa castige timp in selectia CV-urilor.

In prezent, o problema foarte importanta a angajatorilor este sa afle de unde si cum sa atraga un numar cat mai mare de candidati competitivi si motivati din care sa aleaga persoanele potrivite job-urilor propuse.

Un avantaj foarte important pentru recrutarea online este faptul ca puteti sa va creati un CV care trebuie doar actualizat apoi. Unele firme de recrutare va pun la dispozite un model CV care trebuie completat, altele va ofera posibilitatea sa atasati modelul vostru de CV.

Pentru a usura desfasurarea procesului de recrutare, angajatorii folosesc anumite cuvinte cheie. In functie de aceste cuvinte cheie vor fi selectate CV-urile. De aceea, pentru a ajunge cat mai aproape de job-ul dorit, folositi cuvinte cheie care sa aiba legatura cu acesta.

Chiar daca in aceasta perioada oferta de locuri de munca a scazut, site-urile de recrutare au inregistrat cresteri semnificative a numarului de aplicanti. Persoanele care sunt in cautarea unui job trebuie sa stie sa-si promoveze cat mai bine CV-ul pe internet, iar retelele de socializare reprezinta o modalitate foarte eficienta de promovare.Mai multe despre "CV-ul in recrutarea online":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania