Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » CV-ul: important pentru interviu!

CV-ul: important pentru interviu!

CV-ul: important pentru interviu!

CV-ul: important pentru interviu!

CV-ul vostru nu este altceva decat pasaportul pentru interviul de angajare, nu este decat prima etapa dintru proces care poate lung si dificil, mai ales in cazul in care apelati la o firma de recrutare.

CV-ul trebuie sa prezinte cat mai bine parcursul vostru profesional si personal indicand:

cine sunteti;
ce ati facut;
ce ati invatat;
ce sunteti capabili sa faceti.

Un CV performat trebuie sa fie usor de citit, trebuie sa-i permita angajatorului ca in cateva secunde sa-l citeasca pe diagonala si sa retina, in mare, cine sunteti, ce ati facut si unde, fara sa fie nevoit sa citeasca in detaliu tot continutul CV-ului.

Minimalist si clasic, un CV de bun gust este apreciat in orice moment. Simplitatea este, de asemenea, foarte importanta pentru ochii si mintea celui care citeste CV-ul. Daca nu este stilul vostru, daca sunteti un artist, tot ceea ce faceti in CV-ul vostru trebuie sa fie facut intr-un stil profesional.

Nu trebuie sa uitati ca in CV trebuie sa vindeti si responsabilitatile avute la job-urile anterioare si trebuie sa le prezentati cat mai detaliat. Textul din CV trebuie sa fie simplu si usor de inteles, mai ales daca parcursul vostru profesional a fost intr-un domeniu tehnic.

CV-ul vostru este un document in care ati investit foarte mult, le prezinta viata voastra in maxim doua pagini. Este foarte important sa-i acordati toata atentia voastra caci este mai mult decat o simpla prezentare.

Angajatorul incearca sa gaseasca in CV-ul vostru informatii care corespund in mod clar job-ului propus. Trebuie sa adaptati continutul CV-ului in asa fel incat sa aveti un CV personalizat job-ului si companiei, un CV care sa contina cat mai multe competente mentionate in anuntul de angajare.

Oricare ar fi job-ul pentru care aplicati, tot timpul sunteti in concurs cu ceilalti candidati, iar capacitatea voastra de a scrie un CV concis si definirea unui proiect profesional cat mai clar in scrisoarea de intentie, va permit sa va faceti remarcati in fata celorlalti candidati.

Cu cat va pregatiti mai mult pentru realizarea unui CV cat mai detaliat si mai usor de inteles, cu atat veti fi mai bine pregatiti pentru interviul de angajare.Mai multe despre "CV-ul: important pentru interviu!":

Bazele CV-ului

Bazele CV-ului

CV-ul este considerat un instrument de marketing care va face publicitate in fata unui potential angajator. Scopul CV-ului este sa va ajute sa fiti chemati la un interviu de angajare.

» Citeste tot articolul

Link-urile in CV: pro sau contra?

Link-urile in CV: pro sau contra?

Este bine sau nu sa punem link-uri in CV? O intrebare la care incercam sa raspundem, analizand posibilitatile pe care le aveti pentru a oferi link-uri catre diferite surse online.

» Citeste tot articolul

CV-ul in recrutarea online

CV-ul in recrutarea online

CV-ul este « oglinda » parcursului vostru profesional, el permite prezentarea experientelor si competentelor care va recomanda pentru un anumit job.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania