Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » CV-ul: greselile eliminatorii

CV-ul: greselile eliminatorii

CV-ul: greselile eliminatorii

CV-ul: greselile eliminatorii

Pentru a fi eficient, un CV trebuie sa respecte anumite reguli, atat in ceea ce priveste aranjarea in pagina, cat si in ceea ce priveste continutul.


CV-ul este un document esential care reprezinta primul vostru contact cu angajatorul. Pentru a reusi trebuie sa aveti o grija deosebita in construirea si redactarea CV-ului. O greseala poate sa fie fatala pentru candidatura voastra. Pentru a reusi sa ramaneti in cursa pentru obtinerea job-ului dorit, venim in ajutorul vostru cu o serie de sfaturi care sa va ajute in demersul vostru.

Greseli in ceea ce priveste forma

De preferinta un CV ar trebui sa se incadreze pe o singura pagina. In functie de job-ul pentru care aplicati, CV-ul nu trebuie sa prezinte intregul vostru parcurs profesional, este important sa vizati acele aspecte care au legatura directa cu job-ul vizat. Este important sa aveti un CV personalizat, astfel veti reusi sa atrageti atentia angajatorului.

Angajatorul analizeaza sute de CV-uri primite pentru un job. Un aspect aerisit si concis al CV-ului ajuta la citirea acestuia si reprezinta o prima impresie pozitiva in fata angajatorului.

CV-ul este un document ierarhizat si structurat in rubrici si sub-rubrici. In functie de cerinte unele elemente pot sa nu apara in CV-ul vostru. Structurarea elementelor din CV are un dublu avantaj pentru angajator: identificarea rapida si memorarea punctelor importante din CV.

Greseli in ceea ce priveste continutul

Continutul CV-ului trebuie sa fie adaptat in functie de fiecare anunt de angajare. Din primele secunde angajatorul trebuie sa observe daca profilul vostru se potriveste cu cel cautat pentru job-ul respectiv. Un CV care nu este personalizat si care nu raspunde asteptarilor angajatorului are putine sanse de a fi selectat.

Nu mintiti in CV, angajatorul va descoperi imediat acest lucru in cadrul interviului de angajare. Parcursul vostru profesional si alegerile personale fac parte din traiectoria voastra profesionala si va fac exceptional si unic. Fiti voi insiva si va veti creste sansele de a obtine un interviu!

Inainte de a trimite candidatura voastra, verificati cu atentie CV-ul de mai multe ori, pentru a elimina orice greseala care ar putea sa va dezavantajeze!Mai multe despre "CV-ul: greselile eliminatorii ":

Noi tendinte in CV: QR code

Noi tendinte in CV: QR code

Mai nou, angajatorii gasesc in CV-uri noile coduri de bare ce ascund diverse informatii interesante despre candidati.

» Citeste tot articolul

Cum ascundeti

Cum ascundeti "defectele" din CV fara a fi prinsi?

Pentru a avea un CV valoros, nu trebuie sa mintiti, ci sa prezentati informatiile in asa fel incat micile "defecte" sa nu iasa in evidenta.

» Citeste tot articolul

Cum redactam un CV entry level

Cum redactam un CV entry level

Aflati care sunt elementele pe care trebuie sa puneti accent in CV atunci cand doriti sa candidati pentru o pozitie entry level.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania