Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » CV-ul fara experienta

CV-ul fara experienta

CV-ul fara experienta

CV-ul fara experienta

Fara diplome sau experienta profesionala, redactarea unui CV se dovedeste un demers care necesita exploatarea tuturor aptitudinilor.


Pentru a transforma CV-ul vostru intr-un avantaj, trebuie sa prezentati punctele voastre pozitive, dar mai ales sa realizati un adevarat demers pentru a va defini bine proiectul profesional.

La rubrica « Formare », dintr-un CV fara experienta, puteti mentiona nivelul vostru educational : liceu, facultate. La rubrica « Experienta » descrieti stagiile efectuate, job-urile sezoniere din timpul vacantelor, implicarea in activitati din cadrul liceului sau facultatii.

Puneti accentul pe micile experiente – Merchandising, vanzari, livrari, baby-sitting, voluntariat, toate aceste mini-experiente sunt atuuri foarte importante intr-un CV fara experienta. Prezentati-le pe domenii de activitate dar si in ordine cronologica. Pentru fiecare post ocupat mentionati competentele in raport cu sarcinile indeplinite. Punctualitatea, rigurozitatea, capacitatea de comunicare, sunt avantaje care va pot pune in valoare.

Cand aveti un CV fara experienta trebuie sa valorificati la maxim toate rubricile din CV deoarece angajatorii analizeaza toate informatiile oferite.

- Stare civila si coordonate : aveti grija sa nu uitati nimic.
Realizarile personale : concursuri extrascolare.
Competentele tehnice : permis de conducere, notiuni mecanice, etc.
Hobby-uri : activitati sportive, activitati pentru tineri.

Un alt element important al candidaturii voastre, in cazul in care aveti un CV fara experienta, il reprezinta recomandarile din partea profesorilor, coordonatorilor, fostilor colaboratori.

Daca nu ati fost niciodata angajati si aveti un CV fara experienta, concentrati-va si asupra scrisorii de intentie!Mai multe despre "CV-ul fara experienta":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Va recomandam: CV-ul fara experienta

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania