Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » CV-ul: detalii care fac diferenta!

CV-ul: detalii care fac diferenta!

CV-ul: detalii care fac diferenta!

CV-ul: detalii care fac diferenta!

CV-ul vostru este cu siguranta elementul cel mai important in cautarea unui job. In consecinta, ar trebui sa fie transformat intr-o arma a procesului de recrutare.

Atrageti atentia cu un titlu pertinent!

Minimul pe care un candidat poate sa-l faca pentru a personaliza CV-ul este sa aleaga un titlu care sa corespunda job-ului dorit. Nu trebuie sa va fie frica sa va inspirati din titlul job-ului, cu conditia ca acest titlu sa corespunda competentelor voastre. Acest lucru va facilita munca angajatorului si ii va permite sa identifice imediat daca CV-ul se potriveste cu locul de munca.

Ganditi in termeni de marketing!

Cu toate ca vreti cu orice pret sa va vindeti, nu uitati regulile de baza ale marketingului: trebuie sa vorbiti despre nevoile angajatorului, nu despre ale voastre.

Folositi cuvinte cheie

Identificati cuvintele cheie cele mai importante si folosite in anuntul de angajare si incercati sa le introduceti pe tot parcursul CV-ului vostru. Angajatorii apreciaza candidatii care fac eforturi pentru a personaliza CV-ul, care analizeaza fiecare anunt pentru a propune un CV perfect adaptat profilului cautat de angajatori.

Rubrica TIMP LIBER si HOBBY-URI

Cu toate ca de cele mai multe ori este o rubrica ratata, uneori poate oferi informatii interesante. Pentru a face aceasta rubrica interesanta, este bine sa prezentati fapte care pot sa demonstreze informatiile prezentate de voi.

Poza in CV: pericol!

Opiniile sunt impartite cu privire la aceasta problema. Sunt cazuri in care unii candidati ar trebui sa renunte la poza din CV. Este bine sa evitati pozele care nu au nicio legatura cu locul de munca (la plaja, la ski, etc.), cat si pozele de proasta calitate care nu va pun in valoare.

Recitirea CV-ului

Un CV cu greseli de ortografie si gramaticale va deranja cu siguranta angajatorii. Pentru unii angajatori, greselile din CV sunt eliminatorii. De aceea, este foarte important ca inainte de a aplica pentru un job sa recititi CV-ul cu atentie de mai multe ori.

Cu toate ca cei mai multi candidati trimit CV-ul atasat unui e-mail, este important sa scrieti in e-mail cateva randuri pentru a oferi angajatorului o prima idee despre competentele si motivatia voastra.Mai multe despre "CV-ul: detalii care fac diferenta!":

Diferenta intre CV si scrisoarea de intentie

Diferenta intre CV si scrisoarea de intentie

Inainte de a incepe redactarea CV-ului si a scrisorii de intentie, este important sa stiti care este utilitatea lor reala in procesul de angajare.

» Citeste tot articolul

CV Word sau CV PDF?

CV Word sau CV PDF?

Desi CV-ul Word este, fara indoiala, formatul cel mai des utilizat in recrutarea online, CV-ul in format PDF incepe sa castige teren, datorita avantajelor sale.

» Citeste tot articolul

Care este cea mai buna forma a CV-ului vostru?

Care este cea mai buna forma a CV-ului vostru?

Exista foarte multe carti si site-uri care ofera recomandari pentru crearea unui CV. Uneori sfaturile oferite sunt contradictorii.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania