Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » CV-ul: cum prezentati valoarea voastra reala

CV-ul: cum prezentati valoarea voastra reala

CV-ul: cum prezentati valoarea voastra reala

CV-ul: cum prezentati valoarea voastra reala

Cea mai mare parte a angajatorilor citesc CV-ul inainte de a citi scrisoarea voastra de intentie. In consecinta, acestia trebuie sa gaseasca in CV informatiile cele mai importante despre voi si cariera voastra.


Prezentarea, structura si continutul CV-ului sunt elemente carora trebuie sa le acordati toata atentia voastra. CV-ul vostru trebuie sa contina elemente care sa va puna in valoare candidatura pentru job-ul dorit, dar trebuie sa raspunda si asteptarilor companiei.

Un CV bun nu trebuie sa includa in mod obligatoriu o descriere detaliata a experientei voastre profesionale. Mentionati doar experientele cele mai importante si incercati sa puneti accentul pe cuvinte cheie. In timpul primului interviu veti avea sansa sa prezentati cat mai multe detalii despre experienta voastra profesionala.

CV-ul vostru contine multe elemente importante. Acesta este motivul pentru care este esential ca acesta sa fie usor de citit, structurat si atractiv. Lungimea CV-ului vostru depinde de experienta, dar cele mai importante aspecte sunt pertinenta continutului si claritatea informatiilor prezentate in CV. Structura trebuie sa fie aceeasi in tot CV-ul. Adaugati in mod clar fiecare pas din cariera voastra, mentionand data de inceput si de sfarsit pentru fiecare etapa din parcursul vostru.

In cele mai multe cazuri, experientele si formarile cele mai recente apar primele in rubricile CV-ului si sunt urmate de celelalte experiente si stagii de pregatire in ordine inversa. Avantajul este ca angajatorul va vedea situatia voastra actuala care, de cele mai multe ori, este foarte importanta pentru job-ul dorit. Se recomanda acest tip de prezentare, mai ales daca aveti multi ani de experienta profesionala.

Somerii sau persoanele care au avut foarte multe functii diferite pot renunta la structura cronologica si pot pune accentul in prima parte a CV-ului pe cunostintele si aptitudinile cele mai importante pentru job-ul dorit.

Este foarte important sa aveti grija sa nu va transformati CV-ul intr-un catalog cu job-urile si formarile din trecut, deoarece este posibil sa nu atrageti in mod deosebit atentia angajatorului. Nu neglijati si celelalte rubrici care pot sa puna in valoare CV-ul.

Acestea sunt argumentele cele mai importante care va transforma in candidatul ideal!Mai multe despre "CV-ul: cum prezentati valoarea voastra reala":

Noi tendinte in CV: QR code

Noi tendinte in CV: QR code

Mai nou, angajatorii gasesc in CV-uri noile coduri de bare ce ascund diverse informatii interesante despre candidati.

» Citeste tot articolul

Cum ascundeti

Cum ascundeti "defectele" din CV fara a fi prinsi?

Pentru a avea un CV valoros, nu trebuie sa mintiti, ci sa prezentati informatiile in asa fel incat micile "defecte" sa nu iasa in evidenta.

» Citeste tot articolul

Cum redactam un CV entry level

Cum redactam un CV entry level

Aflati care sunt elementele pe care trebuie sa puneti accent in CV atunci cand doriti sa candidati pentru o pozitie entry level.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania