Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » CV-ul: convingerea angajatorului

CV-ul: convingerea angajatorului

CV-ul: convingerea angajatorului

CV-ul: convingerea angajatorului

Avand in vedere timpul destul de scurt pe care angajatorul il aloca pentru a citi un CV, este important sa va optimizati candidatura si sa cresteti vizibilitatea informatiilor esentiale pentru angajator.


Etapa esentiala pentru CV-ul vostru este momentul in care primeste incredere din partea angajatorului. La fel ca in cazul unui spectacol unde punctul critic pentru artist este stabilirea legaturii cu publicul, si in cazul CV-ului punctul critic este reprezentat de cele cateva momente in care trece pe sub ochii angajatorului. In consecinta, pentru a depasi aceasta etapa, CV-ul trebuie sa-i ofere in aceste cateva momente toate informatiile esentiale pe care acesta le asteapta.

Cele mai importante aspecte pentru angajator sunt: numele candidatului, job-ul anterior si numele companiei, exeperienta si pregatirea. Acestea sunt elementele care-l determina pe angajator sa continue sau nu analiza candidaturii voastre.

Primul element asupra caruia se opreste angajatorul este numele vostru. Nu pierdeti lupta inca din primul moment, numele vostru trebuie sa apara in partea din stanga sus a paginii.

Urmatorul element important pentru angajator in CV-ul vostru este job-ul anterior sau cel ocupat in prezent. Angajatorul vrea sa stie titlul job-ului, numele companiei si perioada de angajare. De asemenea, la fel de importante sunt pentru angajator si job-urile anterioare. In descrierea acestora incercati sa evidentiati competentele cheie care nu sunt mentionate si in descrierea job-ului actual. In acest fel veti ajuta angajatorul sa economisesca timp iar CV-ul vostru va avea sanse mai mari sa fie analizat mai amanuntit.

Informatiile enumerate mai sus, esentiale pentru angajator si strategice pentru voi, sunt analizate in cel mai scurt timp posibil. In acest caz, daca profilul vostru corespunde job-ului propus, fara indoiala, CV-ul vostru va fi reanalizat. Si in cazul in care profilul vostru nu este cel dorit pentru job-ul propus, calitatea structurii candidaturii voastre poate sa-l determine pe angajator sa-si doreasca sa va intalneasca.

 Mai multe despre "CV-ul: convingerea angajatorului":

Cum redactam un CV entry level

Cum redactam un CV entry level

Aflati care sunt elementele pe care trebuie sa puneti accent in CV atunci cand doriti sa candidati pentru o pozitie entry level.

» Citeste tot articolul

Ce verificam inainte de trimiterea CV-ului?

Ce verificam inainte de trimiterea CV-ului?

Va prezentam cele mai importante elemente de verificat inainte de a trimite CV-ul angajatorului.

» Citeste tot articolul

Tehnici pentru a scurta CV-ul

Tehnici pentru a scurta CV-ul

Prezentarea CV-ului pe o singura pagina vi se pare un lucru imposibil? Este nevoie de timp si exercitiu pentru a reusi acest lucru.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania