Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Un CV reusit

Un CV reusit

Un CV reusit

Un CV reusit

Gasirea unui loc de munca a devenit un demers foarte dificil. Pentru a nu trece neobservat un CV reusit trebuie sa respecte anumite reguli.

Fie ca vreti sa intrati pe piata muncii, fie ca doriti sa va schimbati job-ul, redactarea CV-ului este necesara. Un CV reusit este cartea voastra de vizita si trebuie sa reflecte cat mai bine experientele si cunostintele voastre.

Cautarea unui loc de munca este un lucru la care nu va ganditi in prezent? Totusi, actualizarea CV-ului trebuie facuta in mod regulat. Fie ca adaugati experiente sau specializari noi, fie ca incercati sa adaptati CV-ul in functie de domeniul spre care doriti sa va schimbati obiectivele profesionale, aceste actualizari va permit sa fiti gasiti cat mai usor de catre angajatori.

O prezentare si un continut personalizat

Gata cu CV-urile liniare si monotone! Trebuie sa incercati sa personalizati CV-ul in functie de profilul vostru. Trebuie sa va ganditi sa adaptati continutul CV-ului in functie de fiecare companie si job. Personalizati CV-ul vostru in functie de nevoile angajatorului.

Evitati termenii foarte tehnici care nu pot fi intelesi usor de angajatori. Un CV personalizat va demonstra interesul vostru si va va ajuta sa va distingeti de ceilalti candidati.

Inainte de a prezenta anumite informatii in CV-ul vostru trebuie sa analizati si sa vedeti daca acestea pot sa va ajute sa obtineti o intalnire. Daca acestea nu pot sa va ajute eliminati-le. Trebuie sa tineti cont de aceste sfaturi deoarece scopul CV-ului este sa obtineti un interviu de angajare.

Pe langa un CV reusit trebuie sa aduceti un plus de valoare candidaturii voastre printr-o scrisoare de intentie reusita!Mai multe despre "Un CV reusit":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania