Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » CV : noile tendinte

CV : noile tendinte

CV : noile tendinte

CV : noile tendinte

V-ati blocat in fata unei foi albe? Ati ramas in urma cu ultimele tendinte pentru crearea CV-ului? Incercam sa va prezentam cele mai noi solutii pentru a reusi.

Intr-un CV nu trebuie nici sa spunem tot dar nici sa mintim. Cum internetul a devenit principala metoda de recrutare, este foarte important sa tinem cont de caracteristicile acestui canal.

Nu exista veritabile noutati in materie de CV-uri, dupa modelele de CV-uri bazate pe competente sau pe originalitate, se revine la candidaturile mai simple.

Ceea ce s-a schimbat este modul de transmitere al candidaturilor, ceea ce poate sa aiba consecinte in ceea ce priveste forma si continutul CV-ului:

> in ceea ce priveste forma, tendinta angajatorilor, la debutul utilizarii internetului, era sa imprime CV-urile pentru a le consulta si a le transmite altor persoane din companie dupa ce le-au retinut. Internetul era un mijloc de transmitere. Astazi el a devenit un serviciu indispensabil cu ajutorul caruia angajatorii isi selecteaza viitorii angajati. Este foarte importanta asezarea in pagina. Prin internet, un CV de o pagina este suficient.

> in ceea ce priveste continutul, angajatorii asteapta aceleasi informatii chiar daca au aparut noi tehnologii.

Nu trebuie sa pierdeti niciodata din vedere faptul ca un CV nu are alt scop decat sa-l convinga pe angajator sa va intalneasca. Cea mai buna solutie pentru ca un CV sa fie cat mai eficient este sa faceti mai multe CV-uri pe care sa le adaptati in functie de job-urile si companiile vizate.

Mai mult decat atat, se contureaza tendinta de a nu mai practica numai aplicarea clasica pentru un job, ci prospectarea continua a oportunitatilor existente. Puteti transforma intr-un CV si o pagina de pe blog sau o pagina de pe orice retea de networking. Chiar daca nu este in forma obisnuita pentru un CV avantajul foarte mare al mediului on-line este ca puteti sa va promovati printr-o multime de mijloace fara a prezenta « traditionalul » CV.

Metodele de construire ale unui CV evolueaza pe masura ce interactiunea dintre angajatori si potentialii angajati este facilitata de internet si de toate evenimentele si scolile de vara care se organizeaza.

Tineti pasul cu noile tendinte si adaugati CV-ului vostru dimensiuni noi care sa va ajute sa evoluati mai repede in cariera!Mai multe despre "CV : noile tendinte":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Va recomandam: CV : noile tendinte

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania