Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » CV in romana : sfaturi si exemple

CV in romana : sfaturi si exemple

CV in romana : sfaturi si exemple

CV in romana : sfaturi si exemple

CV-ul are rolul de a impresiona angajatorul si este instrumentul prin care ne facem publicitate. Un CV in romana perfect trebuie sa fie realizat tinand cont de aceste aspecte!


Atunci cand creati un CV trebuie sa aveti grija sa prezentati principalele repere ale vietii personale si profesionale, realizarile si aptitudinile voastre.

CV-ul poate varia in functie de de postul si compania pentru care vreti sa va depuneti candidatura si poate fi un CV in romana sau intr-o limba straina. Recrutam.ro vine in ajutorul vostru si va prezinta mai multe modele de CV-uri in romana, cat si modele de CV-uri in engleza sau franceza.

Pentru a impresiona angajatorul trebuie sa aveti grija ca imaginea voastra din CV sa nu fie una banala si comuna ci trebuie sa se axeze pe originalitate. Daca vrei sa te inspiri din modele de CV-uri publicate pe internet trebuie sa tii cont de faptul ca pentru a crea un CV in romana nu trebuie doar sa traduci mot-a-mot un model de CV in engleza, de exemplu, ci trebuie sa ai grija la reformularea frazelor.

Pentru a putea aplica cu usurinta pentru orice job doriti trebuie sa aveti grija sa aveti pregatit un CV in romana dar si un CV in engleza, franceza sau alta limba straina pe care sa-l puteti folosi in momentul in care se cere acest lucru.

Chiar daca este foarte usor de realizat un CV in romana, nu trebuie sa treceti cu vederea o etapa foarte importanta, aceea de verificare a CV-ului atat din punct de vedere a exprimarii cat si din punct de vedere gramatical.

Pentru a veni in ajutorul viitorilor candidati, multe firme de recrutare va ofera oportunitatea de a va crea pe internet un cont si un CV in romana, pe care angajatorii il pot vizualiza!

    

 Mai multe despre "CV in romana : sfaturi si exemple":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania