Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Un CV completat perfect !

Un CV completat perfect !

Un CV completat perfect !

Un CV completat perfect !

Un angajator acorda in medie 30 de secunde pentru fiecare CV, deci trebuie sa aveti un CV completat perfect pentru a-l convinge pe angajator sa pastreze CV-ul vostru si sa va contacteze !


Un CV completat si actualizat periodic este un atu care va ajuta in demersul vostru pentru obtinerea unui job.

Trebuie sa aveti grija sa aveti un CV completat foarte bine in asa fel incat sa-l faca pe angajator sa-si doreasca sa va contacteze.

In acest caz, intr-un CV completat corect trebuie:

  • sa va prezentati angajatorului si sa-i expuneti parcursul vostru profesional;
  • sa demonstrati angajatorului ca profilul si personalitatea voastra corespund postului;
  • sa-l faceti sa-si doreasca sa va intalneasca.

CV-ul este prima bariera care trebuie trecuta pentru a obtine un  interviu de angajare. Ce este un CV completat perfect ? CV-ul trebuie sa contina toate informatiile necesare pentru evaluarea capacitatilor voastre:

  • Intr-un CV completat corect obiectivele profesionale trebuie sa fie definite foarte clar!
  • Informatiile personale trebuie sa fie complete si actualizate, deoarece este posibil ca angajatorul sa nu insiste foarte mult pentru a va gasi.
  • Pregatirea voastra trebuie sa fie bine detaliata. Aceasta rubrica trebuie sa contina informatii referitoare la nivelul studiilor, specializare. Evitati abrevierile, este in favoarea voastra cat si a angajatorului!
  • Experienta profesionala sau stagiile trebuie sa fie bine explicate. Pe langa informatiile despre companie si despre post este bine sa explicati si contributia voastra in succesul companiei. Sunt foarte importante aceste detalii pentru a avea un CV completat ca la carte!
  • Prezentati o lista cat mai completa cu competentele voastre. Este foarte important sa precizati nivelul competentelor!
  • Activitatile extraprofesionale pot fi un excelent indicator al personalitatii voastre. Aceasta rubrica este foarte importanta pentru candidatii fara experienta. Continutul acestei rubrici trebuie sa fie detaliat in scrisoarea de intentie.

Un CV bun este un CV care va reprezinta cel mai bine dar trebuie sa tineti cont de faptul ca angajatorii prefera un CV completat in ordine cronologica si care sa nu fie prea lung!

Recrutam.ro va ajuta cu modele de CV-uri completate pentru diferite domenii de activitate, dar pe care trebuie sa le personalizati pentru candidatura voastra.

 Mai multe despre "Un CV completat perfect !":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania