Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » CV-ul castigator

CV-ul castigator

CV-ul castigator

CV-ul castigator

Stilul CV-ului vostru va dezvaluie personalitatea. Un CV castigator trebuie sa fie un document simplu, alcatuit din informatii structurate in ordine cronologica.


CV-ul este un instrument de comunicare, asemenea unei reclame sau unui discurs politic. Un tanar absolvent si o persoana care este deja angajata nu adopta aceeasi organizare in cadrul rubricilor din CV. Primul va pune accent pe formarea sa, in timp ce al doilea va pune accent pe experienta.

Un CV castigator seamana foarte mult cu un puzzle: eficacitatea CV-ului consta in piese (experienta, formare, competente), dar si in asamblarea lor. Studiile si experienta foarte importante pentru un job, nu au nicio valoare daca nu sunt bine prezentate. Alegerea termenilor utilizati in CV este cruciala, acestia permit construirea imaginii unui candidat dinamic, sigur, serios, indraznet.

CV-ul vostru trebuie sa contina cuvinte cheie pe care angajatorul se axeaza. Cuvintele cheie apar in fisa postului, desemnand precis competentele si experienta necesare. Exemple de cuvinte cheie pe care le puteti folosi in CV sunt:

- cuvinte cheie care se refera la activitatea voastra trecuta : management, administrare, organizare;

- cuvinte cheie care se refera la un post ocupat : manager, administrator, supervizor;

- cuvinte cheie care se refera la competentele voastre : Office (Word, Excel), PowerPoint, Cambridge, ECDL, DALF.

Un CV castigator trebuie sa fie usor de inteles dupa o prima lectura. Este foarte important sa utilizati termeni semnificativi dar in acelasi timp foarte clari. Este esential sa intelegeti ca CV-ul este marca voastra si ajuta angajatorii sa inteleaga valoarea voastra.

Pentru a construi un CV castigator aveti nevoie de cateva ore, dar o persoana experimentata are nevoie de cel mult 30 de secunde pentru a-l citi. In consecinta, trebuie sa construiti un CV eficient si care sa va reprezinte cu adevarat.Mai multe despre "CV-ul castigator":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Va recomandam: CV-ul castigator

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania