Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » CV Europass

CV Europass

CV Europass

CV Europass

CV-ul Europass este noua forma a cv-ului european si este recunoscut in toate tarile membre ale Uniunii Europene.

CV-ul Europass este disponibil in 26 de limbi si a fost creat pentru a veni in ajutorul angajatorilor de pe teritoriul european. Avand in vedere multitudinea de forme si modele de CV-uri, s-a decis crearea unui model comun de CV, CV-ul Europass, care a fost creat de un grup de experti din toate tarile membre ale Uniunii Europene.

CV-ul Europass este disponibil pe internet, de unde poate fi descarcat in limba dorita de fiecare utilizator si in functie de job-ul pentru care se doreste sa se aplice. De asemenea, recrutam.ro va ofera modele de CV Europass, care pot fi folosite pentru a va pregati candidatura pentru job-ul dorit.

Continutul unui CV Europass depinde de datele pe care fiecare candidat vrea sa le transmita angajatorului. Cu toate acestea in CV-ul Europass se recomanda a fi inserate urmatoarele informatii:

-       Informatii personale;
-       Experienta;
-       Educatie si formare profesionala;
-       Aptitudini si competente personale.

CV-ul Europass ofera un spatiu amplu competentelor dobandite inafara contextului formal, cum ar fi la locul de munca, in timpul liber, etc.

CV-ul Europass este util nu numai persoanelor care vor sa aplice pentru un job in strainatate, dar si celor care isi cauta un loc de munca in tara si vor sa se prezinte in mod clar si concis. CV-ul Europass poate fi salvat in diferite formate (Word, OpenDocument, PDF, XML, HTML).Mai multe despre "CV Europass":

Aspectele esentiale ale CV-ului

Aspectele esentiale ale CV-ului

Un angajator cauta lucruri precise la un candidat. Cu o singura privire pe CV-ul vostru, angajatorul este capabil sa-si dea seama daca aveti un profil bun sau nu pentru postul propus.

» Citeste tot articolul

Ce cauta angajatorii in CV?

Ce cauta angajatorii in CV?

Cand redactati un CV, va intrebati adesea ce competente sa scoateti in evidenta ca sa obtineti un interviu. Insa pentru a reusi, important este sa stiti ce cauta angajatorul in CV-urile voastre.

» Citeste tot articolul

Candidatura pe e-mail

Candidatura pe e-mail

Candidatura pe e-mail este un demers mai rapid si mai usor decat candidatura online, pe site-ul angajatorului. O candidatura pe e-mail, spontana sau nu, trebuie sa atraga atentia destinatarului prin orice mijloace.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania