Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Atuurile CV-ului

Atuurile CV-ului

Atuurile CV-ului

Atuurile CV-ului

Incercati sa va exprimati personalitatea alegand un stil aparte pentru crearea CV-ului. Este un pariu care este cu siguranta castigator.

Primul atu posibil este alegerea formei CV-ului. In acest caz este indicat sa alegeti un model CV care sa se potriveasca cel mai bine profilului vostru si sa-l adaptati job-ului dorit. Claritatea si formularea sunt elementele cele mai apreciate de catre angajatori. Pe langa formularea CV-ului, angajatorul trebuie sa poata descoperi calitatile si personalitatea voastra.

Personalizarea grafica a CV-ului poata sa fie uneori neinspirata. Chiar daca sunteti bine intentionati trebuie sa stiti ca de cele mai multe ori angajatorii nu sunt incantati sa primeasca un astfel de CV. Se accepta astfel de personalizari pentru profesii artistice, pentru care creativitatea este un plus.

Atunci cand concepeti CV-ul vostru trebuie sa stiti ca aveti putin timp si spatiu in care sa convingeti angajatorii sa-si doreasca sa va intalneasca.

Trebuie sa aveti grija ca CV-ul vostru sa puna in valoare informatiile care sa va avantajeze, in asa fel incat angajatorul sa inteleaga ceea ce ati facut. Prezentati aceste informatii intr-o maniera cat mai simpla si veti avea un avantaj in fata celorlalti candidati.

Se spune ca CV-ul nu trebuie sa fie foarte lung. Acest lucru nu este valabil daca informatiile din CV sunt relevante pentru job-ul la care aplicati. Totusi, trebuie sa stiti sa structurati informatiile in asa fel incat CV-ul sa fie usor de citit.

Pentru a reusi trebuie sa aveti grija ca informatiile din CV sa le dezvoltati in scrisoarea de intentie!Mai multe despre "Atuurile CV-ului":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania