Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Aptitudini si competente personale in CV

Aptitudini si competente personale in CV

Aptitudini si competente personale in CV

Aptitudini si competente personale in CV

Cu toate ca intr-un CV sunt foarte importante experienta si pregatirea, exista o rubrica particulara care este foarte apreciata : « Aptitudini si competente personale ».

Sunt multi angajatori pentru care experienta profesionala, diplomele obtinute sau competentele, sunt mai putin importante decat rubrica din CV : « Aptitudini si competente personale ». Un CV cu acesta rubrica foarte bine pusa la punct aduce un plus de valoare candidaturii voastre si ofera angajatorului inca un motiv sa va acorde o intalnire.

Decat sa completati acesta rubrica din CV cu activitati banale si lipsite de originalitate, mai bine evitati sa completati rubrica. Va place sa vizionati filme, sa cititi si sa ascultati muzica? Angajatorii apreciaza acest lucru, dar mai sunt inca 100 de candidati care au aceeasi pasiune, dar care este posibil sa aiba o pregatire mai buna.

Pentru a convinge angajatorul sa va cunoasca trebuie sa va distingeti de restul candidatilor si trebuie sa-i oferiti un motiv in plus sa prefere candidatura voastra in fata celor care au mai multe diplome si experienta decat voi.

Pentru aceasta trebuie:

- sa faceti dovada calitatilor voastre umane;
-
sa va puneti in valoare dinamismul;
-
sa dovediti capacitatea voastra de adaptare.

Daca reusiti sa puneti in valoare aceste aspecte, veti avea sanse egale cu acei candidati mai experimentati deoarece dovediti ca sunteti o persoana originala si care stie sa se vanda.Mai multe despre "Aptitudini si competente personale in CV":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania