Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Adresa de mail in CV

Adresa de mail in CV

Adresa de mail in CV

Adresa de mail in CV

Cand un angajator este interesat de profilul vostru, primul lucru care-l face este sa va contacteze, fie la telefon, fie pe mail. Atentie la adresa de mail folosita in CV!

Adresa de mail care apare in CV trebuie sa fie serioasa si profesionala. Ideal este sa aveti o adresa de mail sub forma: prenume.nume@internet.ro sau nume.prenume@internet.ro. Daca nu puteti sa va creati o adresa de mail care sa indeplineasca aceste caracteristici folosind un anumit domeniu de internet, apelati si la alte domenii care va ofera posibilitatea sa va creati o adresa de mail gratuit.

Un sfat de baza, care trebuie amintit este sa avitati sa folositi in CV adrese de mail extravagante. Este adevarat ca angajatorii nu duc lipsa d eumor, insa prima impresie conteaza intotdeauna. O astfel de adresa de mail poate sugera faptul ca nu sunteti un profesionist.

Avand in vedere faptul ca in procesul de cautare al unui loc de munca este nevoie de organizare si adresa de mail folosita in CV trebuie sa fie create special pentru cautarea unui loc de munca. Pe langa adresa de mail personalizata cu numele si prenumele voastre, este important ca si documentele atasate, CV-ul si scrisoarea de intentie, sa contina in titlu numele vostru.

In cazul in care nu accesati in mol constant adresa de mail folosita in CV, puteti redirectiona mail-urile primite la adresa respectiva catre mail-ul folosit in mod curent. In acest fel veti elimina timpul pierdut pentru a verifica mai multe casute de mail.

Este important sa evitati sa folositi in adresa de mail pe care o includeti in CV caractere speciale sau cifre. De asemenea, evitati sa folositi in CV adresa de mail de la actualul loc de munca. Aceasta adresa poate fi verificati in orice moment de angajator.



Mai multe despre "Adresa de mail in CV":

CV: Curriculum Vitae

CV: Curriculum Vitae

Cum sa realizezi un CV, cateva trucuri, modele de CV-uri si ce greseli sa eviti atunci cand redactezi un CV...

» Citeste tot articolul

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

CV-ul – Cum va puneti in valoare experienta?

CV-ul – Cum va puneti in valoare experienta?

Determinant pentru urmatoarele etape ale procesului de recrutare, CV-ul trebuie sa stimuleze curiozitatea angajatorului si trebuie sa-l convinga sa-si doreasca sa va intalneasca.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania