Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » Actualizarea CV-ului

Actualizarea CV-ului

Actualizarea CV-ului

Actualizarea CV-ului

Aveti CV-uri postate pe internet? Cu siguranta raspunsul la aceasta intrebare este da. Ceea ce este mai putin evident se refera la cat timp a trecut de cand nu v-ati mai actualizat CV-ul.

Fiecare detaliu din CV conteaza, de aceea este de maxima importanta ca informatia de acolo sa fie actualizata si adaptata postului pentru care aplicati. Gasiti in continuare cateva aspecte de care sa tineti cont in actualizarea CV-urilor voastre.

Ce intelegem prin actualizarea CV-ului?

Actualizarea CV-ului consta in reactualizarea informatiilor (titlu, experienta, competente...) care figureaza in CV-ul vostru.

De ce actualizam CV-ul?

Sigur aveti un CV postat pe internet, care poate fi consultat oricand de angajatori. Obiectivul vostru este de a le atrage atentia, remarcandu-va fata de ceilalti candidati. Actualizandu-va CV-ul, acesta va fi clasat mai bine si va fi gasit mai repede de angajatori.

Ce actualizam in CV?

V-ati schimbat job-ul? Ati efectuat noi stagii de formare si noi cursuri? Orice evolutie a carierei voastre poate sa faca obiectul unei actualizari a CV-ului.
Verificati in special:
> titlul CV-ului: trebuie sa fie explicit si in legatura cu pozitia actuala sau cu ceea ce cautati;
> formarile, certificarile: aceastea pot face diferenta fata de alti candidati;
> experienta: adaugati regulat noile proiecte la care ati lucrat, datele companiilor unde ati efectuat misiunile.

Cand si cum actualizam CV-ul?

Cautarea unui job este un demers dificil care necesita foarte multa atentie. Pentru a maximiza sansele voastre trebuie, in primul rand, sa va actualizati CV-ul in mod regulat. Bineinteles, fiecare evolutie profesionala trebuie sa fie trecuta in CV.

Chiar daca aveti sau nu un loc de munca stabil, actualizarea CV-ului este la fel de importanta!Mai multe despre "Actualizarea CV-ului":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Va recomandam: Actualizarea CV-ului

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania