Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » 10 greseli de neatentie de evitat in CV!

10 greseli de neatentie de evitat in CV!

10 greseli de neatentie de evitat in CV!

10 greseli de neatentie de evitat in CV!

Aflati care sunt cele mai frecvente 10 greseli de neatentie pe care trebuie sa le evitati in redactarea unui CV.

Atunci cand sunteti in cautarea unui job, stresul poate fi un factor responsabil pentru micile greseli de neatentie ce se strecoara in CV. Din pacate, aceste greseli conteaza pentru angajator si va pot periclita candidatura.
Pentru a va sprijini in demersul vostru, va prezentam 10 greseli de neatentie pe care sa le verificati si sa le indepartati din CV inainte de a-l trimite angajatorului.

1. Adresa de e-mail incorecta. Inainte de a trimite CV-ul, verificati de 3 ori daca e-mailul este corect scris!

2. Numarul vechi de telefon. Sau mai rau, numar de telefon nevalid sau absent!

3. Adresa postala veche. Chiar daca v-ati mutat de curand, este important ca si aceasta informatie sa fie actualizata, mai ales daca ati schimbat orasul!

4. Omiterea unei experiente profesionale. CV-ul vostru nu-l va impresiona pe viitorul angajator daca uitati sa mentionati experienta profesionala actuala sau recent incheiata.

5. Neexplicarea acronimelor. Fiecare domeniu de activitate si fiecare organizatie are un jargon propriu pe care alte organizatii nu-l cunosc. Daca folositi acronime pentru a prezenta activitatea la fostul loc de munca, explicati-le!

6. Organizatii necunoscute. Daca ati lucrat pentru organizatii care nu beneficiaza de notorietate si vizibilitate, faceti o mica descriere a acestora, insistand asupra domeniului de activitate.

7. Primul job. Atunci cand actualizati CV-ul, nu este suficient sa adaugati noile experiente, dar si sa renuntati la primul job, daca acesta nu mai este relevant pentru postul pe care il urmariti in prezent.

8. Referintele pentru experientele vechi. Nu mai este necesar sa pastrati in CV referintele pentru experientele de acum 2 ani, decat daca sunteti siguri ca acestea mai sunt de actualitate.

9. Etape depasite din educatia voastra. Daca nu mai sunteti la inceput si ati acumulat cativa ani de experienta, liceul pe care l-ati studiat si diplomele de la olimpiada nu mai prezinta interes pentru angajatori.

10. Denumirea incorecta a CV-ului. Daca trimiteti CV-ul pe e-mail, nu uitati sa actualizati denumirea acestuia. Este cazul greselilor de tipul "Ion_Popescu_2004" sau prezentei numelui companiei sau a postului pentru care ati candidat ultima data.

Deseori, greselile de neatentie sunt si cele mai grave din CV. Pentru a evita acest lucru, studiati cu atentie CV-ul inainte de a-l trimite angajatorului!Mai multe despre "10 greseli de neatentie de evitat in CV!":

Cum redactam un CV entry level

Cum redactam un CV entry level

Aflati care sunt elementele pe care trebuie sa puneti accent in CV atunci cand doriti sa candidati pentru o pozitie entry level.

» Citeste tot articolul

Ce verificam inainte de trimiterea CV-ului?

Ce verificam inainte de trimiterea CV-ului?

Va prezentam cele mai importante elemente de verificat inainte de a trimite CV-ul angajatorului.

» Citeste tot articolul

Tehnici pentru a scurta CV-ul

Tehnici pentru a scurta CV-ul

Prezentarea CV-ului pe o singura pagina vi se pare un lucru imposibil? Este nevoie de timp si exercitiu pentru a reusi acest lucru.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania