Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Concediu » Concediu 2010

Concediu 2010

Concediu 2010

Concediu 2010

Odata terminat concediul 2009, toata lumea asteapta cu nerabdare concediul 2010. Pentru a putea sa va bucurati din plin de concediu, acesta trebuie pregatit pana la cele mai mici detalii.

Sarbatorile au trecut, perioada concediilor de iarna s-a terminat, acum este momentul ca toata lumea sa se gandeasca la concediu 2010. Cum in aceasta perioada oamenii nu mai aloca un buget foarte mare pentru concediu, ofertele agentiilor de turism s-au adaptat cerintelor consumatorilor.

Ofertele pentru concediu 2010 sunt foarte variate si pentru toate bugetele. Daca nu v-ati programat perioada pentru concediu 2010 trebuie sa completati o cerere de concediu prin care sa solicitati numarul de zile de concediu de care aveti nevoie.

Cum un numar foarte mare de zile nelucratoare din acest an sunt in zilele de weekend, foarte multe persoane vor apela la zilele de concediu 2010 si pentru mini-vacante sau weekend-uri prelungite. Cele mai multe cereri pentru concediu 2010 sunt in perioada verii sau in perioadele de vacante scolare.

In functie de fiecare angajator perioada de concediu 2010 poate fi flexibila sau sunt anumite perioade de concediu pentru toti angajatii. Cand va pregatiti pentru perioada de concediu trebuie sa lasati totul in ordine la locul de munca.

Foarte multe persoane prefera sa profite de zilele de concediu 2010 si in cazul sarbatorilor legale. Cu toate acestea, majoritatea persoanelor angajate rezerva cele mai multe zile de concediu pentru perioada verii.Mai multe despre "Concediu 2010":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Concediu 2010


InapoiSus
 


Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania