Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Concediu » Cererea de concediu

Cererea de concediu

Cererea de concediu

Cererea de concediu

Un pas important in momentul in care v-ati hotarat sa beneficiati de cateva zile de concediu este sa completati o cerere de concediu.

Fie ca este perioada din an cand toata lumea asteapta concediul, fie ca aveti nevoie de cateva zile de concediu pentru rezolvarea unei probleme, trebuie sa completati o cerere de concediu prin care sa solicitati acest lucru.

Odata completata, aceasta cerere de concediu trebuie inaintata angajatorului pentru a fi analizata si aprobata. Cererea de concediu trebuie completata indiferent de tipul de concediu de care vreti sa beneficiati, concediu de studii, concediu fara plata, concediu de odihna, concediu de maternitate.

Majoritatea companiilor au stabilit un model de cerere de concediu care este folosit de toti angajatii. Intr-o cerere de concediu trebuie specificate datele angajatului, numarul de zile de concediu necesare, tipul de concediu care este solicitat, precum si numele unui angajat care va prelua sarcinile voastre.

In cazul in care companiile nu folosesc un model standard de cerere de concediu, fiecare angajat poate sa folosesca o cerere de concediu care poate fi gasita foarte usor printr-o simpla cautare pe internet sau poate sa formuleze singur una. Este important sa fie prezentate datele personale si necesarul de zile de concediu.

In cazul concediilor programate, fiecare companie stabileste ca cererea de concediu sa fie intocmita cu un anumit numar de zile anterioare datei de intrare in concediu. Toate aceste amanunte depind de regulile interne ale fiecarei companii.Mai multe despre "Cererea de concediu":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Cererea de concediu


InapoiSus
 


Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania