Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » comunicate-de-presa

comunicate-de-presa

comunicate-de-presa

Pentru a continua succesul Ghidului Carierei Tale realizat de Ellipse Marketing, Ellipse Marketing a realizat un nou site: www.recrutam.ro.


• Cui i se adreseaza www.recrutam.ro?
www.recrutam.ro se adreseaza in primul rand studentilor si tinerilor absolventi care isi incep viata profesionala, dar si celor care doresc sa dea un nou elan carierei lor. 

Care este obiectivul site-ului www.recrutam.ro?
Acest site are ca obiectiv oferirea de noi perspective carierei celor interesati. Pe www.recrutam.ro, se gasesc numeroase oferte de munca propuse de peste 80 de firme din Romania si din strainatate.
Tot aici se poate accesa "Ghidul Carierei Tale” realizat de Ellipse Marketing, care, pe langa joburile propuse, ofera si numeroase rubrici : interviuri cu specialisti in resurse umane, ce spun angajatii, sfaturi despre cariera, salariu, etc.

Concret, ce gasim pe www.recrutam.ro?
>> firmele care recruteaza : job-urile propuse si prezentarea firmelor din cele mai variate sectoare de activitate: IT, bancar, asigurari, cabinete de recrutare, farmaceutic, FMCG, constructii...

>> zoom meserii: gasim mai multe detalii despre diferitele meserii si despre calitatile necesare pentru a le profesa.

>> cautam Job-uri pentru tine : echipa www.recrutam.ro propune un serviciu unic: dintre toate firmele prezente pe site, le selectioneaza pe acelea care corespund cel mai bine proiectelor profesionale celor interesati si le transmit CV-urile candidatilor!

>> ghidul carierei tale (versiunea electronica) : de doua ori pe an, Ghidul Carierei Tale propune oferte de munca, sfaturi despre cariera si interviuri cu directorii de resurse umane ai firmelor participante.

>> ce spun angajatii : angajatii firmelor participante ne impartasesc din experienta lor : de ce au ales firma respectiva, cum s-au integrat, ce dificultati au intampinat, etc.  

In concluzie, www.recrutam.ro este un site cu Job-uri si sfaturi pentru cariera. 

Mult succes in continuare!

Echipa www.recrutam.roMai multe despre "comunicate-de-presa":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

comunicate-de-presa


InapoiSus
 

Va recomandam: comunicate-de-presa

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania